Mejera pārstāvētā U-BT piedzīvo zaudējumu ULEB Eirokausa spēlē
foto: Mateusz Birecki/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Mareks Mejeris mačā guva 4 punktus.
Basketbols

Mejera pārstāvētā U-BT piedzīvo zaudējumu ULEB Eirokausa spēlē

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris trešdien guva četrus punktus ULEB Eirokausa spēlē, kurā viņa pārstāvētā Klužas-Napokas U-BT komanda piedzīvoja zaudējumu .

Mejera pārstāvētā U-BT piedzīvo zaudējumu ULEB Eir...

Rumānijas klubs B grupas cīņā ar 96:105 (24:19, 28:25, 23:26, 21:35) piekāpās Spānijas klubam "Valencia".  Mejeris laukumā devās sākuma pieciniekā un 18 minūtēs un 58 sekundēs laukumā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, kā arī sakrāja trīs atlēkušās bumbas, pārķertu bumbu, personisko piezīmi, izprovocētu piezīmi pretiniekam un efektivitātes koeficientu septiņi.

Mājiniekiem 17 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja  Sešons Stīvenss, bet 15 punktus guva Deniss Sīlijs. Spānijas komandā rezultatīvākais pa 22 punktiem guva Semijs Odželeje un Šavjers Lopess-Arostegi, kura kontā arī piecas atlēkušās bumbas.

Divās pirmajās cīņās Rumānijas klubs ar 86:93 Ļubļanas "Cedevita Olimpija" un ar 73:84 - Francijas klubam "Bourg-en-Bresse". Ar trim zaudējumiem trijās spēlēs U-BT ieņem devīto vietu desmit komandu grupā.

Komandas ir sadalītas divās grupās pa desmit komandām. "Play-off" sasniedz katras grupas sešas labākās komandas. Pirmās un otrās vietas ieguvējas uzreiz nodrošinās vietu ceturtdaļfinālā, bet pārējās vienības vispirms aizvadīs astotdaļfināla mačus. Aizvadītajā sezonā par Eirokausa ieguvēju kļuva Francijas komanda "Paris".