Latviešu valodā iznācis pasaulslavenas bestselleru autores romāns par sieviešu draudzību "Sveika, skaistulīt!"
foto: Publicitātes foto
Attiecības

Latviešu valodā iznācis pasaulslavenas bestselleru autores romāns par sieviešu draudzību "Sveika, skaistulīt!"

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Latviešu valodā iznācis brīnišķīgs romāns, kurš sasildīs un uzmundrinās, iepriecinās un vienlaikus būs lieliska dāvana māsai vai labākajai draudzenei – Annas Napolitano “Sveika, skaistulīt!”.

Latviešu valodā iznācis pasaulslavenas bestselleru...

Romāna varones ir četras māsas Padavano: Džūlija, Silvija, Sesīlija un Emilīna. Ar vārdiem “Sveika, skaistulīt!” savas ģimenes sievietes uzrunā māsu tēvs Čārlijs Padavano. Čārlija mīlestības sildītas, četras māsas ir gatavas dzīvei, vismaz tā viņas domā. Tēvs ir maigas dabas, sirsnīgs cilvēks, kurš meitas no sirds mīl, iepazīstina ar dzeju un dzīves skaistākajām pusēm, taču par ikdienas iztiku rūpējas viņa sieva un meiteņu māte Roza. Tā nu meitenes ar savām rūpēm un noslēpumiem jau no mazotnes ieradušas dalīties savā starpā. Labas vai sliktas ziņas, pirmā mīlestība, dzīves plāni, slepenie sapņi, idejas un pat dažādas blēņas – viss māsām ir kopīgs. Šajā sirsnības un beznoslēpumu atmosfērā Viljams, vecākās māsas Džūlijas līgavainis, sev par izbrīnu, jūtas ļoti labi. Viņš ir audzis klusumā un vientulībā – vecākus sagrāvusi viņa vecākās māsas Kerolainas negaidītā nāve. Viljams sevi dziedina, aizraujoties ar basketbolu un mācoties. Džūlijas uzmanība viņu pārsteidz, satricina un aplaimo, un Padavano māsu četrotne ļauj sajusties tā, it kā arī viņam būtu ģimene. Pat mūžam aizņemtā Roza aicina Viljamu saukt sevi par mammu, bet Čārlijs ar Viljamu sarunājas draudzīgi un laipni.

Liekas, tālākā dzīve varētu būt vienkārši sīrupaini salda, taču liktenis lemj savādāk un drīz vien māsu draudzīgā četrotne piedzīvo vairākus pārbaudījumus, citu par citu nopietnākus un smagākus. Kas ar viņām visām notiks tālāk? Ko šajā satricinājumu laikā lai iesāk apjukušais  Viljams? Tiek pieņemti lēmumi, kuru sekas vēl ilgi ietekmēs Padavano ģimenes dzīvi...

Māsu attiecības – tās var būt dažādas, bet nekad ne vienaldzīgas – tam piekritīs ikviena sieviete, kam ir māsa vai pat vairākas. Māsība – tas ir varens spēks, kas var būt gan iedvesmojošs un augšup nesošs, gan, ja nu tā sanāk, arī nežēlīgs un postošs. Negadieties ceļā māsām! Anna Napolitano ir amerikāņu rakstniece, vairāku bestselleru autore. Romāns “Sveika, skaistulīt!” pasaulē ir pārdots jau vairāk nekā miljons eksemplāros, un pēc tā motīviem tiek uzņemts Netflix seriāls.

foto: Publicitātes foto

Pieejama arī e-grāmata.

No angļu valodas tulkojusi Ilze Paegle-Mkrtčjana.