Viktorija un Deivids Bekhemi satraukti par dēla Krūza romānu ar vecāku sievieti
foto: Shutterstock
Viktorija ar dēlu Krūzu.
Slavenības

Viktorija un Deivids Bekhemi satraukti par dēla Krūza romānu ar vecāku sievieti

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Viktorijas un Deivida Bekhemu dēlam, Krūzam, kurš ir 19 gadus vecs, ir jauna mīļotā. Tā ir 29 gadus vecā dziedātāja Džekija Apostola.

Viktorija un Deivids Bekhemi satraukti par dēla Kr...

Pavisam nesen Džekija kopā ar savu draugu un viņa māti devās burāt. Džekija kopīgi ar Bekhmemiem apmeklēja arī modes skati, tāpēc šķiet, ka viss rit gludi. Atklājies gan, ka Viktorija varētu būt mazliet “satraukta” par vecuma atšķirību starp Džekiju un Krūzu. 

Kāds ģimenei tuvs avots pastāstīja: “Viktorija pēdējās nedēļās ir bijusi ļoti sliktā noskaņojumā. Tas viņai nav raksturīgi. Es dzirdēju, ka viņa nevēlas nekādus strīdus ar Krūzu, bet viņa ir ļoti satraukta par viņa un Džekijas vecuma starpību,” piebilda avots.

Pēc viņa paustā, Viktorija slepeni cer, ka romāns tuvāko mēnešu laikā beigsies, jo Džekija ir jau trešā Krusa draudzene šogad.

Tiek ziņots, ka arī Deivids uzskata, ka romāns drīzumā pārtrūks, un viņi ar Viktoriju ir nolēmuši neko nedarīt, tikai būt laipni pret viņiem un skatīties, kā viss izvērsīsies.

Kamēr Viktorija acīmredzot cenšas samierināties ar vecuma starpību, Deivids uzskata, ka Krūzs piedzīvo savu mūža laiku. Deivids uzskata, ka Krūzam šī būs lieliska pieredze.  “Diez vai viņš tik mierīgi izturētos, ja kaut kas līdzīgs pēc dažiem gadiem notiktu ar viņu meitu Hārperu, tomēr Deivids neesot slēpis, ka no vienas puses saprot dēlu – katra puiša sapnis esot izveidot attiecības ar nobriedušu sievieti,” pauž avots.

Viktorijas bažas pastiprina fakts, ka Krūzs ir mazliet romantiķis, kurš sociālajos tīklos jau rakstījis, ka mīl Džekiju.

Bekhemu ģimenes Ziemassvētku ainiņas 2020. gadā