1dienas
22stundas
33minūtes
30sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lācēns Padingtons no Peru ir saņēmis Lielbritānijas pasi
foto: Reuters / Scanpix
Kino

Lācēns Padingtons no Peru ir saņēmis Lielbritānijas pasi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Robs Silva, gaidāmās trešās Padingtona filmas līdzproducents, intervijā žurnālam “Radio Times”, kas tika publicēta pirmdien, atklāja, ka lācēns Padingtons no varasiestādēm Lielbritānijā ir saņēmis pasi, raksta “CNN”.

Lācēns Padingtons no Peru ir saņēmis Lielbritānija...

“Mēs rakstījām Iekšlietu ministrijai, lūdzot, vai varam iegūt pases repliku, un viņi faktiski izsniedza Padingtonam oficiālu pasi – tā ir tikai viena šāda,” sacīja Silva, rādīdams žurnālistei Lūrai Rutkovskai pasi.

“Varētu uzskatīt, ka Iekšlietu ministrijai nav humora izjūtas, bet kā oficiālo novērojumu viņi ir uzrādījuši, ka Padingtons ir lācis,” piebilda Silva. Filma balstās uz bērnu literatūras autora Maikla Bonda darbiem. Pirmā grāmata par “Lācīti Padingtonu” tika izdota 1958. gadā. 

Grāmata stāsta par mazā bāreņa lācēna piedzīvojumiem ceļojumā no Peru uz Lielbritānijas galvaspilsētu. Viņš tika atrasts Padingtonas stacijā ar plakātu “Lūdzu, rūpējieties par šo lāci. Paldies,” un viņu uzņēma pie sevis Braunu ģimene. Jaunajā filmā Padingtons atgriežas dzimtenē, lai apmeklētu savu tanti Lūciju, pēc tam kad viņam tiek izsniegta pase. Tomēr, kad viņš un Braunu ģimene tur ierodas, viņi atklāj, ka viņa tante ir pazudusi. Viņi sāk izmeklēt tantes pazušanu, kas viņus noved dziļi Amazonē.