Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vienkārši šokējoši ... Indijas štatā ieviesīs aizliegumu, kas var pilnībā mainīt attieksmi pret to, kas tur ēsts un dzerts
Ēdiena gatavošanas laikā uz to spļauj (ekrānuzņēmums no video)
Trakā pasaule

Vienkārši šokējoši ... Indijas štatā ieviesīs aizliegumu, kas var pilnībā mainīt attieksmi pret to, kas tur ēsts un dzerts

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Indijas Utarpradēšas štats turpmāk aizliegs kafejnīcu, restorānu un citu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu darbiniekiem ... urinēt un spļaut klientiem paredzētajā ēdienā. Izrādās, šāda rīcība ir tik izplatīta, ka varas iestādēm nākas rīkoties ar likuma bardzību.

Vienkārši šokējoši ... Indijas štatā ieviesīs aizl...

Reaģējot uz aizvien lielāku gadījumu skaitu, kad negodprātīgi gatavotāji ēdienā pielej urīnu un tajā spļauj, štata valdība gatavo izdos jaunus noteikumus, lai apkarotu nehigiēniskas pārtikas pasniegšanas praksi. Plānotais aizliegums paredz bargus sodus.

Viens no skandalozākajiem pēdējā laika gadījumiem bija kāds Saharanpūras ēstuvē nofilmētais pusaudzis, kurš indiešu maizes čapātī gatavošanas laikā spļauj uz to. Soctīklos publicētais video kļuva ļoti populārs, bet ēstuves īpašnieks tika arestēts. Citā gadījumā Noidā arestēja divus vīriešus, kuri sulām pielēja urīnu, kamēr tirgotājs Gaziabadā augļu sulā iejauca savas siekalas, vēsta "India Today".

Štata valdības vadītājs Jogi Aditjanats septembrī notikušajā augsta līmeņa sanāksmē pauda riebumu par šādu rīcību un lika visos ēdināšanas uzņēmumos obligāti parādīt to īpašnieku un vadītāju uzvārdus un adreses, pārkāpējiem draudot ar sodu.

Tēmas