Diddy vairs netiek uzraudzīts pašnāvības riska dēļ
foto: Shutterstock
Diddy ir gatavs cīņai.
Slavenības

Diddy vairs netiek uzraudzīts pašnāvības riska dēļ

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Reperis Šons "Diddy" Kombs vairs neatrodas intensīvā uzraudzībā saistībā ar pašnāvības risku.

Diddy vairs netiek uzraudzīts pašnāvības riska dēļ...

Vairāk nekā pirms nedēļas 54 gadus vecais Kombss tika ievietots Metropolitēna aizturēšanas centra cietumā, kur ievietots speciālā blokā, kas uzmana ieslodzītos, kuriem novērotas tieksmes veikt pašnāvību. Iekšējais avots apstiprināja, ka tas ir "parasts pasākums augsta profila personām, kad tās tiek ievietotas federālajā iestādē, un tas nenorāda uz viņa garīgo stāvokli."

Avots apstiprināja, ka "ģimene apmeklē viņu cietumā." Taču konkrētu ģimenes locekļu vārdi netika atklāti.

Jau iepriekš ziņots, ka 16. septembrī “Diddy” tika arestēts saistībā ar apsūdzībām par reketu un cilvēku tirdzniecību seksuālos nolūkos. Varas iestādes apgalvo, ka viņš organizēja masveida seksa ballītes, kuras dēvēja par "freak offs," un ka viņš tās esot "organizējis, vadījis, piedalījies tajās un bieži vien arī ierakstījis."

Izmeklēšanas laikā viņa īpašumos tika atrastas tūkstošiem pudelīšu ar bērnu eļļu, un prokurori apgalvo, ka sievietēm, kuras piedalījās šajās seksuālajās aktivitātēs, pēc ilgstošām seksa sesijām bija nepieciešama intravenoza šķidrumu terapija.

Prokurori apgalvo, ka Kombss ar savas biznesa impērijas starpniecību izveidoja un vadīja "noziedzīgu uzņēmumu", kas bija iesaistīts tādos noziegumos kā cilvēku tirdzniecība seksuālos nolūkos, piespiedu darbs, nolaupīšana, dedzināšana, kukuļošana un tiesas kavēšana, liecina federālās apsūdzības raksts. Apsūdzības rakstā norādīts, ka Kombss "vairāk nekā desmit gadus ļaunprātīgi izmantoja, draudēja un piespieda sievietes un citus cilvēkus sev apkārt, lai apmierinātu savas seksuālās vēlmes."