K-pop grupas BTS dziedātājam piemērots sods par braukšanu dzērumā
foto: AP/Scanpix
Korejiešu popmūzikas grupas BTS dziedātājas Šuga tiek pratināts par braukšanu alkohola reibumā.
Slavenības

K-pop grupas BTS dziedātājam piemērots sods par braukšanu dzērumā

Zanda Rītuma

Jauns.lv

Korejiešu popmūzikas grupas BTS dziedātājam Šugam (Suga) ir piemērots 15 miljonu vonu (10 043,67 eiro) sods par braukšanu ar elektrisko skūteri reibumā, ziņo mediji.

K-pop grupas BTS dziedātājam piemērots sods par br...

Izpildītājs, kura īstais vārds ir Min Yoon-gi, tika apsūdzēts augustā par braukšanu reibumā. Policija bija ievērojusi, ka viņš cenšas piecelties pēc tam, kad bija nokritis no skūtera netālu no savām mājām Seulā, ziņo “BBC”. Dziedātājam alkohola koncentrācija asinīs bija 2,27 promiles, kas ievērojami pārsniedz 0,8 promiļu slieksni, norāda vietējie mediji, atsaucoties uz policiju. Pagājušajā piektdienā Seulas apgabala tiesa piesprieda viņam naudas sodu un atņēma autovadītāja apliecību.

Dziedātājs atvainojās, sakot, ka viņš brauca mājās, jo uzskatīja, ka tas ir netālu, un bija aizmirsis, ka reibumā nedrīkst vadīt elektrisko skūteri. "Lai gan neviens netika ievainots un īpašumam netika nodarīti nekādi bojājumi, es uzņemos atbildību par savu rīcību. Es atvainojos tiem, kuri cieta no manas neuzmanības, un apsolu, ka nākotnē tas neatkārtosies," viņš teica paziņojumā. Dziedātājs tika asi kritizēts par savu rīcību, un daži pieprasīja, lai viņš pamet grupu BTS. Dienvidkorejā K-pop elkiem parasti ir nevainojama reputācija. Tomēr daži fani atbalstīja dziedātāju.