Lady Gaga paskaidro, kāpēc viņu neuztrauc baumas, ka viņa ir vīrietis
foto: Shutterstock
Dziedātāja Lady Gaga vienmēr bijusi baumu virpulī.
Slavenības
Šodien 10:00

Lady Gaga paskaidro, kāpēc viņu neuztrauc baumas, ka viņa ir vīrietis

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes un aktrises Lady Gaga virzienā izskanējušas vairākas baumas, tostarp ka viņa piedzimusi kā vīrietis.

Lady Gaga paskaidro, kāpēc viņu neuztrauc baumas, ...

Uzstājoties Netflix raidījumā “What's Next? The Future with Bill Gates”, Gaga pievērsās pieņēmumiem, kas izskanēja, kamēr viņa vēl tikai kļuva slavena, proti, ka viņa ir vai nu vīrietis, vai interseksuāls cilvēks.

“Es apceļoju visu pasauli,” Gaga sacīja Geitam. “Es ceļoju uz turnejām un savu ierakstu popularizēšanai gandrīz katrā intervijā, kurā es piedalījos, bija šie attēli, kas bija sagrozīti, - viņi teica: “Klīst baumas, ka tu esi vīrietis. Ko jūs par to sakāt?”

Lady Gaga filmas “Džokers: Neprāts diviem” pirmizrādes vakarā Venēcijas kinofestivālā

Gaga parasti uz šiem jautājumiem atbildēja bezrūpīgi, kā to parādīja 2011. gadā intervijā CNN raidījumam “60 minūtes” ar Andersonu Kūperu. “Bija baumas, ka jums ir vīriešu dzimuma loceklis,” toreiz teica Kūpers. “Iespējams, ka tā,” atbildēja Gaga. “Vai tas būtu tik briesmīgi?”

“Bet tas ir interesanti,” turpināja Kūpers. “Daudzi mākslinieki nāktu klajā ar kādu paziņojumu, kurā teikts: “Tas absolūti nav taisnība,” bet jūs ar to izklaidējaties."” “Kādēļ, pie velna, man būtu jātērē laiks un jāsniedz paziņojums presei par to, vai man ir vai nav dzimumloceklis?” Gaga nopriecājās. “Maniem faniem ir vienalga, un man arī.”

Sarunā ar Geitsu Gaga tālāk paskaidroja, kāpēc viņa nenoliedza spekulācijas par savu dzimumu. “Iemesls, kāpēc es neatbildēju uz šo jautājumu, ir tāds, ka es nejutos kā upuris ar šiem meliem. [..] Esmu bijusi situācijās, kad baumu labošana nav bijusi citu cilvēku labklājības interesēs,” atzina superzvaigzne, piebilstot, ka viņa ir pieradusi pie biežās “dezinformācijas” par sevi.

“Esmu pieradusi, ka par mani tiek drukāti meli,” sacīja Gaga. “Es esmu izpildītāja. Es domāju, ka tas ir diezgan smieklīgi.”