"Titānika" zvaigzne pirmo reizi izteikusi savu nostāju par karu Ukrainā
foto: People Picture/Jens Hartmann/Shutterstock/ Vida Press
Keita Vinsleta 2024. gadā.
Slavenības

"Titānika" zvaigzne pirmo reizi izteikusi savu nostāju par karu Ukrainā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu aktrise Keita Vinsleta, kas ieguvusi pasaules slavu par Rouzas Dousonas lomu kulta filmā "Titāniks", pirmo reizi izteikusies par karu Ukrainā.

"Titānika" zvaigzne pirmo reizi izteikusi savu nos...

Intervijā izdevumam "Time" 48 gadus vecā aktrise pastāstīja par to, ko viņai nozīmē īsta drosme, un pieminēja Ukrainu. Vinsleta uzsvēra, ka viņai nepatīk, ja viņu dēvē par drosmīgu tikai par sava darba veikšanu. Viņa atveidoja galveno lomu biogrāfiskajā filmā "Lī", kurā pārtapa leģendārajā Otrā pasaules kara korespondentē Lī Millerē.

Aktrise norādīja, ka nebaidās būt nepilnīga uz ekrāna, bieži vien atsakoties no grima un rādot savu īsto ķermeni filmēšanas laikā. Tomēr viņa pauda neapmierinātību, ka viņas cīņu pret "ideālās sievietes" tēlu uzskata par drosmes izpausmi.

"Tā nav drosme. Neesmu bijušais pasta vadītājs, kurš cīnās par taisnību. Un es neesmu Ukrainā. Es nodarbojos ar lietu, kas man ir svarīga," uzsvēra Vinsleta. Slavenība piebilda, ka viņai ir ērti atrasties savā ķermenī. Viņa saprot, ka kādam viņas figūra var nepatikt, bet viņai svarīgāka ir sevis pieņemšana.

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē