Princesei Diānai "vienmēr bijušas lielas bažas par Hariju"; nu tās ir piepildījušās
foto: Mirrorpix / Vida Press
Princese Diāna ar dēliem Hariju un Viljamu 1991. gadā.
Slavenības
2024. gada 17. septembrī, 05:35

Princesei Diānai "vienmēr bijušas lielas bažas par Hariju"; nu tās ir piepildījušās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princim Harijam bija "nepietiekamības sajūta" attiecībā pret Viljamu pat bērnībā, un tas ļoti satrauca Diānu, apgalvo karaliskā eksperte.

Princesei Diānai "vienmēr bijušas lielas bažas par...

Saseksas hercogam kopš došanās uz ASV, kur viņš intervijās amerikāņu medijiem kritiski izteicies par savu iepriekšējo dzīvesveidu, ir bijušas drūmas attiecības ar karalisko ģimeni.

Un savā memuārā ar nosaukumu "Spare" (no angļu valodas "spāre", citā nozīmē arī "rezerve") viņš apsprieda savu audzināšanu un to, kā ticis pie ne visai jaukas iesaukas - "rezerve". Harijs apgalvoja, ka Čārlzs princesei Diānai teicis: "Brīnišķīgi! Tagad tu man esi devusi mantinieku un rezervi - mans darbs ir padarīts." Karaliskā biogrāfe Ingrīda Sevarda ir teikusi, ka jau bērnībā Diāna bija noraizējusies, ka Harijs jūtas nepietiekams, salīdzinot ar Viljamu.

"[Diāna] bija ļoti norūpējusies par [Harija] nepietiekamības sajūtu attiecībā pret Viljamu. Pat tad, kad viņi bija pavisam mazi," izdevumam "The Sun" sacīja Sevarda. Savā grāmatā Harijs apgalvoja, ka brālis Viljams viņa sievu Meganu saucis par "sarežģītu", "rupju" un "trulu".

Šķiet, ka Harija, tēva un vecākā brāļa attiecībās nav uzlabojumu. Kā vēsta "The Sunday Times", noprotams, ka brāļi pēdējo reizi tikušies 2022. gada septembrī vecmāmiņas karalienes Elizabetes II bērēs - un arī tad, pēc Harija memuāra vārdiem, "knapi apmainījās ar pāris vārdiem".

Princis Harijs apmeklē “Invictus Games” pasākumu Sv. Pāvila katedrālē. Ierodas arī Spenseru ģimene

Princis Harijs un Megana Mārkla “ESPY” balvu vakarā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā