Pēc paziņojuma par šķiršanos Anna Sedokova veic korekcijas izskatā
foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"/@annasedokova
Dziedātāja Anna Sedokova.
Slavenības
2024. gada 9. septembrī, 08:59

Pēc paziņojuma par šķiršanos Anna Sedokova veic korekcijas izskatā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas otrā sieva Anna Sedokova pēc paziņojuma par šķiršanos mainījusi matu garumu un krāsu. Par to liecina viņas ieraksts soctīklos.

Pēc paziņojuma par šķiršanos Anna Sedokova veic ko...

"Ko sieviete dara vispirms, izvēloties sākt jaunu dzīvi? Pareizi, maina matu krāsu. Par šādu pārmaiņu sapņoju jau sen. Un garumu. Tikai visu laiku vilcinājos. Bet tagad esmu izlēmusi. Un man ir milzīgs kaifs, ka neviens mani vairs nepazīst, it kā es būtu pilnīgi jauns cilvēks. Drīz parādīšu. Bet pagaidām daļa no pārtapšanas. Laiks īstenot savus sapņus. Ko arī tev novēlu!" pie savas fotogrāfija soctīklā "Instagram" rakstīja Anna Sedokova.

Septembra sākumā dziedātāja lika noprast, ka izlēmusi šķirties no basketbolista Jāņa Timmas. Mūziķe uzskata, ka šķiršanās izdaiļo sievieti, to palīdzēs realizēt arī vizuālas pārmaiņas. Jauns.lv jau vairākkārt ziņojis par pāra attiecību līkločiem. Šķiet, ka abi bez asumiņa attiecībās nevar....

Tikmēr Jāņa Timmas soctīklos nekas par attiecību izbeigšanos neliecina. Savos "Instagram" īsajos stāstos, kas saglabājas 24 stundas, sportists izlicis video ar suni un to, kā automašīnā aktīvi dzied līdzi dziesmai, līdz to pārtrauc ceļa navigācijas balss.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video/@janistimma
Jānis Timma automašīnā dzied.
Jānis Timma automašīnā dzied.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā