VIDEO: Britnija Spīrsa kameras priekšā ļaujas pikantai dejai
foto: Ekrānuzņēmums
Britnija Spīrsa mulsina sekotājus ar jaunu deju.
Slavenības
2024. gada 6. septembrī, 18:21

VIDEO: Britnija Spīrsa kameras priekšā ļaujas pikantai dejai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Britnija Spīrsa sociālajā tīklā "Instagram" pievienojusi jaunu deju videoklipu, kurā redzama mini kleitiņā.

VIDEO: Britnija Spīrsa kameras priekšā ļaujas pika...

42 gadus vecā dziedātāja, kura nesen paziņojusi par sava dzīvesstāsta nonākšanu uz lielajiem ekrāniem, sociālajā tīklā “Instagram” publicēja jaunu, pikantu klipu un brīdinājusi savus 42 miljonus sekotājus, lai tie “paliek laipni” viens pret otru. 

“Nerātnās meitenes versija !!! Atvainojos, ka tā nācās !!! Tas vienkārši liekas cilvēcīgāk, jo tas uzrunā cilvēkus !!!! Vai mēs sākam komunicēt ???? Palieciet jauki, ļaudis!!!” viņa pierakstīja video, kurā redzama dejojot mirdzošā sudraba mini kleitiņā.

Viņa piebilda: “Un šodien ir skolas vakars, tāpēc ejiet agri gulēt un gatavojiet pusdienas, jo jūsu bērniem ir jāēd !!!!! Nedēļas vārds – blakus!!!”.

Kā zināms, kopš dziedātāja ir atguvusi kontroli pār savu soctīklu saturu, daudzi sākusi izteikt bažas, jo popzvaigzne sāka publiskot neskaitāmus selfijus, kuros redzama kaila un dejojam kameras priekšā savādas dejas. 

Jau vēstīts, ka amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas biogrāfiskā grāmata “Sieviete manī” (“The Woman In Me”), kas īsā laikā kļuva par bestselleru, tiks ekranizēta "Universal" paspārnē.

Filmu uzņēmies ekranizēt "Traki bagātie aziāti" režisors Džons M. Ču, savukārt "Oskaram" nominētais "Wicked" un "La La Land" producents Marks Plats piesaistīts kā filmas producents.

Grāmata "Sieviete manī" tika izdota 2023. gada oktobrī un tajā pirmo reizi tika izstāstīts Spīrsas dzīvesstāsts no pašas popzvaigznes perspektīvas. Grāmatā, kurā Spīrsa bija norādīta kā vienīgā autore, tika aplūkots viņas ceļojums no pirmsākumiem Misisipi līdz vēl nebijušai slavai, mātes dzīvei, ticībai un brīvības atrašanai. Spīrsa savā grāmatā iekļāvusi šokējošas atklāsmes par attiecībām ar dziedātāju Džastinu Timberleiku, par abortu, dzīvi tēva aizbildniecībā, draudzību ar sabiedrības dāmu Parisu Hiltoni, matu noskūšanu u.tml.