Saņemts ziņojums par sprāgstvielām netālu no Trampa uzstāšanās vietas
foto: Shutterstock
Tramps pārdzīvojis jau divus pret viņu vērstus atentātus.
Pasaulē
Vakar 20:01

Saņemts ziņojums par sprāgstvielām netālu no Trampa uzstāšanās vietas

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Policija trešdien saņēma informāciju par automašīnu ar sprāgstvielām netālu no bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa mītiņa norises vietas Longailendā.

Saņemts ziņojums par sprāgstvielām netālu no Tramp...

Nassau apgabala policijas pārstāvis apstiprināja, ka trešdien, pirms Trampa uzrunas, kura pulcēja tūkstošiem fanu, noticis aizdomīgs notikums. Tika saņemts ziņojums par sprāgstvielām kādā automašīnā.

“Mēs reaģējām uz sniegto informāciju, tomēr sprāgstvielas netika atrastas,” pavēstīja policijas pārstāvis. “Mēs neesam pārliecināti, no kurienes šī informācija nāk, taču varam apstiprināt, ka nekādas sprāgstvielas netika atrastas.”

Kā zināms, Trampa mītiņš notiek tikai dažas dienas pēc otrā atentāta mēģinājuma. Bijušā ASV prezidenta tuvumā svētdienas pēcpusdienā golfa klubā Floridā atskanēja šāvieni. Uzbrucējam izdevās aizbēgt, bet drīz vien viņu aizturēja policija.

Pirms diviem mēnešiem Tramps tika ievainots vēlēšanu kampaņas mītiņā Pensilvānijas štata Batleras pilsētā. Viņam tika sašauta auss. Atentāta laikā arī tika nošauts 50 gadus vecs ugunsdzēsējs un nopietni ievainoti divi mītiņa dalībnieki. Uzbrucēju, kurš atradās uz līdzās esošās ēkas jumta, nošāva Slepenā dienesta aģenti.

Tramps sestdien tika ievainots ausī apšaudē vēlēšanu kampaņas mītiņā

Tramps sestdien tika ievainots ausī apšaudē vēlēšanu kampaņas mītiņā, un notikušais tiek izmeklēts kā atentāta mēģinājums.Uzbrucēju, kurš atklāja uguni uz ...