Sabiedrība
2021. gada 16. septembris, 05:30

Debesīs izsmidzināta inde un Kariņa uzsūtīts lietus: sestdienas protesta dalībnieki gatavojas episkai cīņai ar kliķi

Jauns.lv

Sociālajos tīklos plaši izskanējuši aicinājumi arī šo sestdien kārtējo reizi iziet ielās, lai iestātos pret valdības lēmumiem saistībā ar Covid-19 un citām lietām, kas – kā apgalvo protesta akcijas rīkotāji – neapmierina tautu. Par to, kā pašmāju aktīvisti gatavojas šīs nedēļas iziešanai ielās, vairāk var uzzināt viņu lietotajās “Telegram” saziņas grupās. Spriežot pēc tur rakstītā – sestdien gaidāmi apokaliptiski notikumi kā debesīs, tā uz zemes.

Šonedēļ, 18. septembrī gaidāmo akciju cītīgi atbalsta skandalozais uzņēmējs, politiķis Ainārs Šlesers (“Latvija pirmajā vietā”) un viņa domubiedru svīta – sākot no bijušajiem KPV politiķiem un beidzot ar sazvērestību teoriju pārņemtiem aktīvistiem un citiem influenceriem.

Gaidāmās protesta akcijas iemesls – neapmierinātība ar valdības darbu, Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, Valsts prezidentu Egilu Levitu un daudzajiem Covid-19 dēļ ieviestajiem epidemioloģiskajiem drošības pasākumiem.

Levitam tikmēr ir izvirzīts arī ultimāts – virkne prasību, kuru neizpildīšana divu nedēļu laikā beigšoties ar to, ka prezidentam ar “speciāla likuma” palīdzību atņems visu un patrieks viņu no Rīgas pils.

Protests pret obligāto vakcināciju Doma laukumā 25. augustā

25. augustā, plkst. 18 Doma laukumā notika kārtējā protesta akcija, lai iebilstu pret obligāto vakcināciju pret Covid-19 atsevišķu nozaru pārstāvjiem. ...

gallery icon
33

Jāuzmanās no aizdomīgām lidmašīnām debesīs

Kādam gaidāmā sestdiena, iespējams, saplānota kā laiskošanās pa māju, īss ceļojums vai ģimenei veltāmais laiks.

Taču pašmāju antivakseru un citu aktīvistu kalendāros šis datums ierakstīts kā izšķirošs. Šai dienā 13.00 Rīgas centrā, krastmalā ir jāsākas “barikādēm”, kuras sašūpos “Kariņa un Levita režīmu”.

Tiem, kuri uzskata, ka aktīvistiem šādos pasākumos lielākoties jāuzmanās nepareiza soļa rezultātā nonākt policijas nagos vai inficēties ar Covid-19, der zināt, ka gaidāmā protesta dalībnieki gatavojas daudz, daudz nopietnākām lietām.

Drosmīgi ļaudis, kuri devušies izlūkos iekš pašmāju aktīvistu “Telegram” saziņas grupām, atgriezušies ar virkni ekrānuzņēmumu, kuri nu publicēti “pamatstraumes” sociālajos tīklos (“Twitter”, “Facebook”).

Tajos redzams, ka 18. septembra protestētāji sagaida, ka akcijas laikā virs viņu galvām lidināsies īpaši daudz valdības uzsūtītu lidmašīnu, kas aiz sevis atstās baltās svītras.

Kā liecina ļoti veca un populāra sazvērestības teorija no ASV, šīs svītras ir “chemtreiļi” jeb “ķīmiskās sliedes” (no angļu: “chemtrails”):

foto: Ekrānuzņēmums

Tā esot inde, ko globālā elite kaisa virs cilvēku galvām jau gadu desmitiem.

Sieviete, kura “Brīvu Cilvēku Padomes” sarakstē brīdina par gaidāmo, arī norāda, ka noteikti ir jāpulcējas, taču – ja debesīs pamanītas vairākas lidmašīnas, mudīgi jāliek galvā maskas, gāzmaskas vai vismaz šalles.

Šī būšot tā reize, kad valdība darīšot visu, lai apturētu tos, kuriem pieticis drosmes vēlreiz iziet lielās.

Kā liecība “Kariņa kliķes” gatavībai uz visu esot “radiozondes grafiki no 10. septembra protestiem Viļņā”. Tur situācija esot bijusi tiešām bēdīga.

foto: Ekrānuzņēmums

“Radiozondes grafiks” pēcāk tiek arī nopublicēts, pēc kā kāds saziņas vietnes lietotājs secina: “Jāmeklē gāzmaskas.”

Līs lietus, ar kuru kontrolēs tautu

Pēcāk aktīvistu saziņā parādās arī secinājumi no jaunāko meteoroloģisko datu analīzes.

“Skatījos šodien laikapstākļu prognozi un protams, kārtējo reizi, tieši uz protesta laiku, izdomājuši saorganizēt lietu,” raksta tā pati saziņas tīkla lietotāja.

Tas tikšot darīts gan, lai atturētu cilvēkus no dalības protesta akcijā, gan – lai maskētu gaisā ar iepriekš minētajām lidmašīnām izsēto ķīmiju.

foto: Ekrānuzņēmums

“[...] acīmredzot, plāno kaisīt tā, ka cilvēkiem rastos aizdomas, ja no skaidrām debesīm pēkšņi pilētu virsū neizskaidrojams šķidrums,” piebilst aktīviste.

Viņasprāt ir ticams, ka izsmidzinātās vielas simulēs Covid-19 vai arī būs ķīmija, kas palīdzēs kontrolēt sanākušo tautu.