foto: LETA
No Liepājas peldbaseina pa taisno uz slimnīcu nogādā 8 gadus vecu zēnu; par notikušo sāk kriminālprocesu
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2018. gada 19. oktobris, 13:34

No Liepājas peldbaseina pa taisno uz slimnīcu nogādā 8 gadus vecu zēnu; par notikušo sāk kriminālprocesu

LETA

Vakar, 18. oktobrī, Liepājā kāds astoņus gadus vecs zēns ar traumām nogādāts slimnīcā pēc baseina apmeklējuma, taču traumas gūšanas apstākļi vēl tiek skaidroti, liecina dienestu sniegtā informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga, atsaucoties uz Liepājas Reģionālās slimnīcas sniegto informāciju, skaidroja, ka Brīvības ielā, peldbaseinā, esot kritis un guvis traumas 2010.gadā dzimis zēns. Visu apstākļu noskaidrošanai policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apstiprināja, ka astoņgadīgais zēns nogādāts slimnīcā ar traumām, taču plašākus komentārus nesniedza. Savukārt slimnīcā skaidroja, ka bērns guvis smagu traumu un vakar pārvests uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu Rīgā.

Savukārt Liepājas Olimpiskā centra mārketinga vadītājs Mārtiņš Sīlis aģentūrai LETA pauda, ka pašlaik notikušais vēl nav skaidrs. Zināms, ka zēns nav kritis pašā baseina telpā, un, iespējams, negadījums noticis centra foajē vai pat skolā, no kuras zēns ieradies uz nodarbību baseinā. Novērtējot zēna stāvokli, treneris viņu peldēšanai nav pielaidis.