foto: LETA
Pirms otrreiz runāt ar JKP, Kaimiņš un Gobzems tiksies ar visām citām partijām - arī "Saskaņu"
"KPV LV" piektdien vēl nedosies uz atkārtotām sarunām ar JKP, šodien paziņoja partijas līderis Aldis Gobzems.
Politika
2018. gada 11. oktobris, 17:02

Pirms otrreiz runāt ar JKP, Kaimiņš un Gobzems tiksies ar visām citām partijām - arī "Saskaņu"

Jauns.lv / LETA

Partijas "KPV LV" pārstāvji piektdien vēl nedosies uz atkārtotām sarunām ar Jauno konservatīvo partiju (JKP), jo vispirms vēlas tikties ar visām pārējām partijām, žurnālistiem sacīja "KPV LV" premjera amata kandidāts Aldis Gobzems.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piektdien, 12.oktobrī, "KPV LV" tiksies ar "Jauno Vienotību", bet pirmdien, 15.oktobrī, ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS).

Tāpat "KPV LV" "konsultāciju formātā" plāno tikties ar "Saskaņu", norādīja Gobzems, uzsverot, ka tas ir atšķirīgs formāts no valdības veidošanas sarunām. Viņš akcentēja, ka to darīs tāpēc, ka partija vēlētājiem solījusi iepazīstināt visas parlamentā pārstāvētās partijas ar savu programmu.

Gobzems norādīja, ka "KPV LV" mērķis nebija "strauji tikties" ar visām partijām un nepieciešams izveidot kvalitatīvu darbu grafiku. "Latvija bez valdības nepaliks," piebilda Gobzems.

Viņš šodien esot ticies ar JKP līderi Jāni Bordānu un informējis par "KPV LV" nostāju.

JKP un "KPV LV" tikšanās par iespējamo sadarbību valdības veidošanā

gallery icon
11

Kā ziņots, JKP piektdien bija iecerējusi rīkot vēl vienu valdības veidošanas sarunu apli ar četriem 13.Saeimā ievēlētiem politiskajiem spēkiem.

JKP bija plānojusi atkārtoti tikties ar "KPV LV", nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un  brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), "Jauno Vienotību", kā arī apvienību "Attīstībai/Par".

Saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņa" nākamajā parlamentā ieguvusi 23 deputātu vietas, "KPV LV" un JKP - pa 16, "Attīstībai/Par" un VL-TB/LNNK - pa 13, ZZS - 11, bet "Jaunā Vienotība" - astoņas deputātu vietas.

KPV-LV sagaida vēlēšanu rezultātus lielveikalā

KPV-LV biedri un draugi balsu skaitīšanai līdzi sekoja tirdzniecības centra "Galleria Riga" telpās izvietotajā lokālā "Happy Art Museum".

gallery icon
52
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās