foto: Facebook
Islandē nogalinātās Sanitas meita norāda, ka sieviete slepkavu nepazina
Sanita Brauna.
112
2017. gada 28. septembris, 17:36

Islandē nogalinātās Sanitas meita norāda, ka sieviete slepkavu nepazina

Kasjauns.lv / LETA

Pagājušajā ceturtdienā Islandes galvaspilsētā Reikjavīkā noslepkavota trīs bērnu māte no Latvijas, vēsta Islandes mediji.

Reikjavīkas policija paziņoja, ka nogalinātā ir 44 gadus vecā Sanita Brauna no Latvijas, kura Islandē dzīvojusi vairākus gadus. 

Pagājušās ceturtdienas vakarā kaimiņi izsaukuši policiju sakarā ar skaļiem trokšņiem vienā no dzīvokļiem, kas izklausījies pēc vardarbīga konflikta. Ierodoties notikuma vietā, policija atradusi smagi savainoto upuri un asinīm klāto uzbrucēju, kurš aizturēts. Dzīvoklī atradies vēl viens vīrietis - islandietis, kurš arī aizturēts, taču vēlāk atbrīvots.

Aizdomās par slepkavību aizturēts patvēruma meklētājs no Jemenas,  taču sieviete viņu nepazina, kā tas iepriekš izskanēja Latvijas un Islandes medijos.

Sievietes meita portālam Kasjauns.lv sacīja, ka jemenietis, kurš aizturēts par latvietes noslepkavošanu, viņu izsekojis, uzzinājis, kur viņa dzīvo, un nogalinājis, jo sieviete viņam atteikusi.

Nogalinātā latviete, kura strādāja prestižā Islandes viesnīcā, lai atbalstītu savus Latvijā palikušos bērnus un tiktu galā ar kredītu slogu, dzīvokli naudas taupīšanas nolūkos dalījusi ar kādu studentu, nevis vīrieti, kurš laupīja viņas dzīvību. 

Sanitas meita norāda, ka mamma bija ļoti gādīga, vienmēr centās, lai bērniem viss būtu. Latvijā viņai bija labs darbs, izglītība, taču dzīve un kredītu slogs piespieda doties peļņā uz ārzemēm. Sanitai pēc divām dienām bija paredzēts doties uz dzimteni, lai nosvinētu meitas dzimšanas dienu, taču viņas dzīve tika traģiski aprauta.

Sievietes meita norādīja, ka trešdien ģimene lidos uz Islandi, lai kārtotu ar repatriāciju saistītos jautājumus.

Kasjauns.lv izsaka visdziļāko līdzjūtību Sanitas Braunas ģimenei!