foto: Facebook
Ļaudis sociālajos tīklos satriekti par dejotājas Ernas nāvi
Policija pagaidām nesaskata vardarbīgas nāves pazīmes.
Sabiedrība
2017. gada 5. jūnijs, 15:24

Ļaudis sociālajos tīklos satriekti par dejotājas Ernas nāvi

Kasjauns.lv

Reaģējot uz maija beigās bezvēsts pazudušās Ernas Daudzvārdes nāvi, cilvēki sociālajos tīklos dalās ar līdzjūtībām un laba vēlējumiem viņas draudzenei Ksenijai Truhanai. Par jaunās sievietes bojāeju tika paziņots vakardien.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Ar sāpēm sirdī paziņoju visiem, ka vakar Ernu atrada Lilastē pie jūras. Viņa ir atpazīta un nogādāta Rīgā. Notiek izmeklēšana. Izsaku visdziļāko līdzjūtību visiem, kas gaidīja un cerēja un visiem, kas meklēja. Paldies visiem par līdzjušanu un līdzdalību. Par bēru laiku un vietu tiks paziņots atsevišķi. Īpašs lūgums, atturēties no iztaujāšanas un komentāriem. Mums visiem ir ļoti smagi un, protams, ļoti vēlamies zināt, kas noticis, bet Ernu ar to neatgriezt. Notiek izmeklēšana,” sociālajos tīklos raksta Ernas draudzene Ksenija.

Cilvēki izsaka līdzjūtību Ernas draudzenei un ģimenei

Plašākai sabiedrībai Erna varētu būt pazīstama ar Annas lomu mobilā operatora “TELE2” reklāmās. Viņa ir bijusi arī dejotāja un piedalījusies Latvijas Nacionālā teātra izrādēs.

foto: ekrānuzņēmums no video
Erna iejūtoties lomā mobilā operatora "TELE2" reklāmas rullītī.

Neilgi pēc skumjo ziņu publicēšanas, cilvēki steiguši paust savu nespēju noticēt tam, kas noticis:

Fotogrāfijā redzamā meitene ir Erna. Meitenes seju rotā hinduistu simbols tilaka.

Policija uzskata, ka Erna nav mirusi vardarbīgā nāvē

Vienu dienu pēc tam, kad Erna bez dzīvības pazīmēm atrasta Lilastes apkārtnē, pie jūras, šodien policija nākusi klajā ar paziņojumu, ka pagaidām nav konstatēts nekas, kas liktu domāt, ka Erna mirusi vardarbīgā nāvē.

31 gadu vecā rīdziniece Erna Daudzvārde pazuda 31. maijā. Pēc draudzenes teiktā, jaunā sieviete izgāja no mājām Rīgā, Matīsa ielā, no rīta. Pateica, ka iet pastaigāties, apsolīja atgriezties uz vakaru, bet tā arī neatgriezās.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās