foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Meita slepkavības pasūtītāju – Igoru Ivanovu - mīļi apskauj ar pistoles kontūru uz rokassomiņas
Pēc tēva Igora Ivanova iznākšanas no cietuma, kur viņš izcieta sodu par savas sievas slepkavības pasūtīšanas, viņu mīļi ar teju pustūkstoti vērtu somiņu uz pleca, kura rotāta ar pistoles kontūru, apkampj meita Valērija.
112
2017. gada 18. maijs, 06:36

Meita slepkavības pasūtītāju – Igoru Ivanovu - mīļi apskauj ar pistoles kontūru uz rokassomiņas

Kasjauns.lv

Pirms termiņa no cietuma atbrīvotais par savas sievas Ellas Ivanovas slepkavības organizēšanu tiesātais uzņēmējs Igors Ivanovs pēc iznākšanas no ieslodzījuma kopā ar meitu Valēriju nofotografējies Centrāltirgus spīķeru rajonā – iepretim partijas „Saskaņa” birojam. Meitai bija soma ar pistoles kontūru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valērijas aksesuārs sociālajos tīklos izraisījis visnotaļ pretrunīgu reakciju – ko tas varētu nozīmēt? Meita savas slepkavības organizētāju mīļi apskauj, lepodamās ar somiņu uz pleca, uz kuras attēlots ierocis. Bijušā „Arēnas Rīga” līdzīpašnieka, miljonāra Igora Ivanova meita Valērija ar fotogrāfiju padalījusies sociālajā tīklā „Instagram”, to parakstot: „Welcom home, daddy” (Esi sveicināts mājās, tēti”).

Meita uz tikšanos ar tēti bija atnākusi ar firmas „Vlieger & Vandam” somiņu, uz kuras attēlota pistoles kontūra. Šāda veida somiņas firmas mājaslapā maksā no 300 līdz 500 eiro.

Welcome home, daddy.

A post shared by Valerie (@lerapanda23) on

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka zobārstniecības firmas „Elladent” vadītāja Ella Ivanova pēc viņas vīra pasūtījuma ar vairākiem šāvieniem tika nogalināta 2008. gadā pie savas mājas Baltezerā. Slepkavības iemesls – mantkārība un greizsirdība. Igors Ivanovs gribējis piesavināties sievas īpašumus, kura tolaik jau dzīvojusi kopā – ar koncertaģentūras „Queen Of Stage” vadītāju Ojāru Grasmani. Ivanovu no slepkavības neatturēja arī tas fakts, ka viņš ar upuri ģimenē audzināja meitas – Božena un Valērija.