foto: Caters News Agency
FOTO: sieviete parāda postažu, ko viņai nodarīja atkarība no limonādes un vēlāk - liekā svara zaudēšana
Esi vesels
2018. gada 11. janvāris, 18:55

FOTO: sieviete parāda postažu, ko viņai nodarīja atkarība no limonādes un vēlāk - liekā svara zaudēšana

Kasjauns.lv

42 gadus vecā Nikija Kodraja no Anglijas izrādījusi milzīgu drosmi, lai parādītu pasaulei, ko viņai nodarīja atkarība no limonādes, atgūšanās no tās un svara zaudēšana, kā dēļ viņas ķermenis šobrīd atgādina 80 gadus veca cilvēka miesu. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nikija britu medijiem stāsta, ka jaunībā viņai izveidojās atkarība no "Dr.Pepper" limonādes un dienā viņa varēja izdzert pat 20 bundžiņas, sarūpējot sev milzīgu kaloriju daudzumu. Sievietei šo atkarību izdevās uzveikt, tāpat viņai veicās cīņā ar lieko svaru, tomēr te nāca negaidītais - zaudējot kilogramus, viņas āda izskatījās tā, it kā Nikijai būtu 80 gadu. 

No limonādes atkarīgā Nikija pirms un pēc svara zaudēšanas

No limonādes atkarīgā Nikija pirms un pēc svara zaudēšanas

gallery icon
46

Sieviete stāsta, ka nokarājusies āda mūždien iekaist un rada lielas neērtības, tāpēc, lai arī apģērbā viņa izskatās lieliski, Nikija atzīst - viņa nereti vēlas atkal būt dūšīga. 

Sievieti uz svara zaudēšanu pamudināja filma, kurā kāda ģimene bija spiesta sadedzināt savu mirušo māti turpat mājās, jo viņa bija pārāk liela, lai varētu pārvietot. Tā vietā, lai uzsāktu diētu un apmeklētu sporta zāli, Nikija gluži vienkārši pārstāja dzert savu iecienīto limonādi, un vēroja, kā no viņas miesas pazūd kilograms aiz kilograma. 

Viņa stāsta: "Līdz 20 gadu vecumam es biju ļoti slaida, taču tad "uzsēdos" uz "Dr.Pepper". Es to dzēru tā, it kā rītdienas nebūtu, es biju tik atkarīga, ka dienā varēju izdzert 20 bundžas un ieturēt tikai vienu maltīti."

Tomēr atkarība viņai atnesa lieko svaru, kura dēļ viņai bija grūti pārvietoties un elpot. Arī ārsti bija strikti, sakot - ja viņa nenovājēs, tad mirs.

To, ka kaut kas ir jādara lietas labā, viņa atskārta vien pēc filmas noskatīšanās. "Es pamodos nākamajā rītā un tā vietā, lai dzertu "Dr.Pepper", es tās visas izmetu atkritumos. Pirmās nedēļas es biju ļoti nestabila un īgna, bet tad sāka krist svars," viņa atklāj, piebilstot: "Kad es skatos uz sevi un redzu nokareno ādu, es gribu atkal būt tukla. Es izskatos 80 gadus veca. Es esmu tik nedroša par sevi, es pat savam vīram Džeisonam neļauju sevi redzēt kailu," viņa saka. 

"Tagad man jātiek vaļā no liekās ādas. Es negribu slēpt savu ķermeni no vīra, es gribu valkāt šortus. Āda ir vienīgais, kas mani no tā attur," viņa atklāj.