foto: Vida Press
Porziņģis tērpies glaunā "Gucci" treniņtērpā atgriežas dzimtajā Liepājā
Slavenības
2018. gada 21. aprīlis, 05:26

Porziņģis tērpies glaunā "Gucci" treniņtērpā atgriežas dzimtajā Liepājā

Jauns.lv

Latvijas slavenākais sportists un populārākais cilvēks sociālajos tīklos Kristaps Porziņģis klusītēm atgriezies Latvijā un jau paguvis savā "Instagram" kontā ar vairāk nekā 1,6 miljoniem sekotēju ievietot ļoti naudīgu bildi.

Ņujorkas "Knicks" basketbola komandas un Latvijas valstsvienības spilgtākajai zvaigznei trupinās grūts laiks, jo cītīgi jānodarbojas rehabilitāciju pēc vienas smagākajām iespējamajām traumām profesionālajā sportā - ceļgala krustenisko saišu plīsuma.

Kristaps Porziņģis jau staigā bez kruķiem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis divas nedēļas pēc ceļgala operācijas sācis pārvietoties bez kruķu ...

gallery icon
10

Kristaps fizioterapeita pavadībā atgriezies Latvijā un jau paguvis nopozēt Liepājā. Bilde, protams, ir ļoti gaumīga: Kristaps sēž uz tēva Tāļa vārda nesen Latvijā reģistrētajā "Rolls Royce Wraith" automašīnā, kas maksā vairāk nekā 200 000 eiro, uz rokas redzams aptuveni 30 000 eiro vērtais "Rolex Yacht-Master II" pulkstenis, mugurā uzvilkts vairāk nekā 3000 eiro vērtais "Gucci" treniņtērps, rokās "iPhone X" viedtālrunis, bet fonā - dzimtās pilsētas ģērbonis.

Home

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Jauns.lv jau ziņoja, ka Kristaps par savu smagāko posmu profesionālajā karjerā veido dokumentālo filmu, kurā vēlas parādītam to, kam talantīgais sportists iet cauri.

Kā ziņots, šīs dokumentālās filmas iznākusī pirmā daļa jau paguvusi radīt plašu rezonansi arī Latvijā.

Kristapam šajā vasarā gaidāms ļoti smags darbs, lai varētu laukumā atgriezties pēc iespējas ātrāk un labākā kondīcijā. Par Porziņģa iespējamo atgriešanos izskan dažadi minējumi, ka latvietis varētu būt gatavs spēlēt septembrī, novembrī, ap jauno gadu vai pat varētu izlaist arī visu nākamo sezonu, tomēr ne Kristaps, ne Ņujorkas "Knicks" pagaidām neizsaka nekādus konkrētus minējumus. Tomēr, zinot ierasto praksi ar šāda veida, latvieti mēs laukumā atkal varētu redzēt ap jauno gadu.

Kristaps Porziņģis dodas Ņujorkas nakts gaitās

Kristaps Porziņģis Ņujorkas gaļas pārstrādes rajonā kopā ar brāļiem Jāni, Mārtiņu un kādu daiļavu bija devies vakariņās uz atzīto jūras ...

gallery icon
11