foto: LETA
Pavisam nesmuki! Pēc zaudējuma pretinieku vārtsargs Ježovs iemet tribīnēs Rīgas “Dinamo” vārtsarga cimdu
Ņižņekamskas “Ņeftehimik” vārtsargs Iļja Ježovs spēlē ar “Dinamo” Rīga komandu . Pēc šīs cīņas viņš izcēlās ar pavisam nesportisku rīcību – iemeta tribīnēs pretinieku vārtsarga atsitējcimdu.
Hokejs
2018. gada 6. janvāris, 11:57

Pavisam nesmuki! Pēc zaudējuma pretinieku vārtsargs Ježovs iemet tribīnēs Rīgas “Dinamo” vārtsarga cimdu

Kasjauns.lv

Ar dīvainu un līdz šim nepieredzētu gadījumu saskārusies “Dinamo” Rīga komanda. Pēc 4. janvāra spēles “Arēnā Riga” ar Ņižņekamskas “Ņeftehimik” vienību rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš konstatēja, ka viņam pazudis vērtīgs ekipējums – atsitējcimds.

Pēc spēles, kurā “Dinamo” uzvarēja ar 2:1, beigu signāla Jānis Kalniņš pie saviem vārtiem novilka cimdus un devās atsveicināties ar pretiniekiem. Pēc tam, ejot uz ģērbtuvēm, vārtsargs atklāja, ka viņam pazudis atsitējcimds. Vēlāk, pētot videoierakstus, komanda noskaidroja, ka šo atsitējcimdu paņēma pretinieku komandas vārtsargs Iļja Ježovs un iemeta tribīnēs!


Pēc šī Ježova pavisam nesportiskā gājiena Jānis Kalniņš palicis bez atsitējcimda. Protams, vārtsargam ir sarūpēts jauns cimds, taču, kā portālu “Kasjauns.lv” informēja “Dinamo” preses sekretārs Jānis Stepītis, tad jāpaiet ilgākam laikam, lai pavisam jauns ekipējums tiktu ievalkāts un iespēlēts tā, lai tas būtu ērts.
“Dinamo” Rīga komanda lūdz Ježova tribīnēs iemestā Jāņa Kalniņa atsitējcimda atradējam to atdot mūsu vārtsargam, lai viņš varētu to izmantot turpmākajās spēlēs. Šodien “Dinamo” savā laukumā spēles ar “Salavat Julajev” komandu.

Rīgas "Dinamo" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" mačs "Arēnā Rīga"

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā zaudēja savu līderi Miku Indraši, taču tas netraucēja ...

gallery icon