foto: Facebook
Dzintars Čīča Anglijā strādā par kurjeru un gatavojas ievērojamai boksa cīņai Rīgā
Dzintaru Čīču pēc mēneša redzēsim nevis uz koncertzālēs skatuves, bet gan profesionālā boksa arēnā. Viņš regulāri Anglijā apmeklējis boksa treniņus un novembrī rīdziniekiem atrādīs savu meistarību.
Citi sporta veidi
2017. gada 16. oktobris, 05:45

Dzintars Čīča Anglijā strādā par kurjeru un gatavojas ievērojamai boksa cīņai Rīgā

Kasjauns.lv

Tautā iemīļotais šlāgerdziedātājs Dzintars Čīča, kurš jau kādu gadu ir nogājis no skatuves un strādā par kurjeru Anglijā, novembrī Rīgā atkal uzstāsies publikas priekšā. Tikai šoreiz– profesionālās boksa, MMA (jauktās cīņas mākslas) un kikboksa sacensībās „Synottip Fight Club”, kur aizvadīs cīņu pēc boksa noteikumiem.

Čīča par to informē savā „Facebook” profilā, kurā vēstīts, ka 25. novembrī vakarā viesnīcā „Radisson Blu Hotel” notiks „Synottip Fight Club” cīņas. Uz tām jau tirgo biļetes. Reklāma vēsta: „Jūs redzēsiet pašas gaidītākās cīņas Latvijā, kurās piedalīsies labākie valsts sportisti – Jānis Ziediņš, Edgars Freimanis, Ņikita Ļeškovičs, Andrejs Sarums un Dmitrijs Ovsjaņņikovs. Vakara programmā notiks cīņa par Eiropas titulu kikboksā smagajā svarā ar cīkstoni no Kipras – Luisu Loizou, kā arī prestiža cīņa ar pazīstamā Latvijas dziedātāja Dzintara Čīčas piedalīšanos”.

Jau ziņots, ka Dzintars Čīča pagājušā gada pavasarī ar līgavu Sanitu pie sāniem atgriezās Latvijā apņēmības pilns veidot ģimeni un karjeru dzimtenē. Tomēr pāris izšķīrās – Sanita nespēja pieņemt Dzintara māksliniecisko dzīvesveidu. Pēc šķiršanās Dzintars devās uz Angliju, kur strādāja par kurjeru un brīvajā laikā apmeklēja boksa treniņus.

Savukārt nākamā februārī Dzintaru Čīču jau varēsim redzēt un dzirdēt kā dziedātāju, jo viņš dosies savas 25 gadu jubilejas koncerttūrē „Bučas visiem” pa Latvijas pilsētām.

Dzintars Čīča trenējas boksā

gallery icon

Dzintara Čīčas pirmais auto

gallery icon

Dzintara Čīčas jubilejas koncerts „Man beidzot 20”

gallery icon