Rudens skaistuma procedūru TOP
2018. gada 24. oktobris, 05:21

Rudens skaistuma procedūru TOP

Jauns.lv

Cilvēki allaž sapņojuši par mūžīgu jaunību un skaistumu. Nu šī sapņa piepildīšanās ir tik tuvu kā vēl nekad! Modernās tehnoloģijas dara brīnumus – palīdz uzlabot izskatu, likvidē nepilnības un liek mūsu ādai starot. Viena no Latvijā iecienītākajām vietām, kur inovācijas satiekas ar skaistumu, ir lāzerdermatoloģijas klīnika ERA ESTHETIC, kas šovasar atzīmēja savu 10 gadu jubileju Baltijā. Klīnikas speciālisti sniedz padomus ādas kopšanai un aizsardzībai rudenī un iesaka efektīvākās procedūras šai sezonai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atjauno ādu pēc saulainas vasaras!

Ādas kopšana rudenī. Konsultē ERA ESTHETIC galvenā kosmetoloģe Liāna Blaževiča.

Rudenī, pēc aktīvas saules iedarbības, āda parasti ir sausa un dehidrēta. To nepieciešams atjaunot, mitrināt, sagatavot aukstajam laikam, kad ir daudz agresīvu faktoru, kas negatīvi ietekmē mūsu ādu: vējš,  zema gaisa temperatūra un arī apkure. Šajā sezonā ir īpaši svarīgi atbrīvot ādu no atmirušām šūnām, novērst dehidratāciju un paaugstināt ādas aizsardzības funkcijas.

Rudenī ir ieteicams veikt vieglu ķīmisko pīlingu, HydraFacial procedūras, biorevitalizācijas vai mezoterapijas kursu, kas palīdzēs nostiprināt termālo matriksu, barot ādas dziļus slāņus, uzlabot ādas krāsu. 

Īpaši gribu atzīmēt parātprocedūru HydraFacial, kura vienlaikus nodrošina dziļu ādas attīrīšanu, intensīvu mitrināšanu un barošanu, atjaunošanu un kopšanu pret novecošanos – atkarībā no ādas vajadzībām un problēmām.

Veicot HydraFacial procedūru, tiek izmantotas īpaši pīlinga uzgaļi HydroPeel. Tie ne vien efektīvi likvidē netīrumus un atmirušās ādas šūnas, bet arī nogādā ādā serumus ar mitrinošu, attīrošu un antioksidantu iedarbību.

HydraFacial izlīdzina ādas reljefu, dziļi attīra ādu, ar vieglu vakuumu uzlabo ādas tonusu, ar dažādiem serumiem mitrina, baro un ārstē ādu, piesātina to ar vitamīniem, peptīdiem un augšanas faktoriem. Tas ir viss, kas nepieciešams ādai, lai tā starotu ar skaistumu un jaunību! 
Vienlaikus šī procedūra ir ļoti patīkama un relaksējoša.

HydraFacial der jebkuram ādas tipam, tam nav vecuma ierobežojumu, un tas nodrošina tūlītēju rezultātu.

Likvidē saules pēdas uz ādas!

Pigmentācijas novēršana ar lāzeru. Konsultē ERA ESTHETIC ārste dermatoloģe Dr.Med. Olga Zaikovska.

Rudens ir laiks, kad saule paliek mazāk aktīva, un šajā sezonā var efektīvi apkarot saules iedarbības sekas un sagatavoties jaunajai sezonai. Mūsdienīgas lāzeru metodikas palīdz ne vien noņemt pigmenta plankumus uz ādas, bet arī stimulēt kolagēna un elastīna sintēzi ādās. Rezultātā āda paliek ne vien vienmērīgāka pēc krāsas, bet arī izskatās jaunāka. Kolagēna ražošana ādā ir svarīgs faktors, kas atbild par ādas jaunību. Tāpēc lāzerprocedūru kurss palīdz minimizēt ādas novecošamas pazīmes, uzlabo ādas stāvokli.  

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Pigmentācijas likvidēšanai mūsu klīnikas ārsti strādā ar jaudīgāko un efektīvāko aleksandrīta lāzeru GentleLase Pro, kura starojums – 755 nm garuma viļņu stars – vislabāk uzsūc pigmenta plankumos esošo pigmenta melanīnu. Ar to veicamās pigmenta plankumu likvidēšanas procedūras ir drošas un efektīvas. Paralēli tiek novērsti ādas fotonovecošanas pazīmes – uzlabojas ādas tonuss un krāsa, izlīdzinās sīkās grumbiņas.

Svaigu pigmenta plankumu likvidēšanai var pietikt arī ar vienu procedūru, tomēr nereti nepieciešams procedūru kurss (2-4 procedūras), lai panāktu pilnīgu pigmentācijas noņemšanu un noturīgu ādas fotoatjaunošanas rezultātu. 

Līdz nākamajai sezonai apstādini lieku matiņu augšanu!

Lāzerepilācija ar jaunākās paaudzes lāzeru. Konsultē ERA ESTHETIC ārste dermatoloģe Dr. Anna Sviridova.

Dermatologi starptautiskajā praksē dēvē šo lāzeru par lāzerepilācijas zelta standartu. Aleksandrīta lāzers GentleLase ir jaudīgākais un efektīvākais epilācijas aprīkojums, kas efektīvi un nesāpīgi apstādina lieku matiņu augšanu, sniedzot drošus un ilgstošus rezultātus.

Īsiem impulsiem lāzera stari nokļūst matu folikulos, netraumējot apkārtējos audus. Lai ātri veiktu procedūru arī lielām ķermeņa zonām, tiek izmantoti dažādu diametru aplikatori.

Jau pēc pirmās procedūras matiņi izkrīt, bet jaunie ataug lēnāk, mazākā skaitā, tie kļūst plānāki un mīkstāki, mazāk pamanāmi un neieaug ādā.

Lai panāktu ilgstošu matiņu augšanas apturēšanas efektu, nepieciešams vidēji 6 procedūru kurss. Procedūras tiek veiktas ik pēc 6-8 nedēļām. 

Turpmāk Jums būs nepieciešama tikai epilācijas profilakse – parasti pietiek ar vienu apmeklējumu gadā.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Era Esthetic.