foto: Shutterstock
Esi gatava skaistai vasarai!
2018. gada 21. maijs, 19:56

Esi gatava skaistai vasarai!

Jauns.lv

Ko darīt, kad vasara vilina ar skaistiem braucieniem un pasākumiem, bet laika tiem sagatavoties nemaz nav tik daudz? Palīdzēs pieredzējušu ārstu rokas apvienojumā ar efektīvākajām skaistuma tehnoloģijām! Starptautiskā skaistuma un lāzermedicīnas klīnika ERA ESTHETIC piedāvā efektīvāko procedūru apskatu vasarai. Konsultē dermatoloģe Dr.Marina Pugo.

foto: Publicitātes foto

Mitrinām ādu

Ādas mitrināšana ir stūrakmens ādas kopšanā vasaras laikā. Mitrinot ādu, var efektīvi novērst nogurušās ādas pazīmes, atjaunot ādu pēc sauļošanās un sasniegt pretnovecošanās efektu. 

Ādas hidrolipīdo līdzsvaru (kas atbild par mitruma līmenī mūsu ādā) efektīvi un ātri atjauno hialuronskābes injekcijas (biorevitalizācija) vai plazmas injekcijas (PRP). 

Bet tiem, kas baidās no adatām, ieteicamas lāzera biorevitalizācijas procedūras. Lāzera biorevitalizācijas metode balstās uz aukstā lāzera un zemmolekulārās hialuronskābes iedarbību. Tās ir patīkamas SPA procedūras, kas aktīvi bagātina ādu ar hialuronskābi, mitrinot un atjaunojot to.

foto: Publicitātes foto

Veicinām liftingu

Lai veiksmīgi pretotos zemes pievilkšanas spēkam un izskatītos starojoši vasaras pasākumos, iesaku efektīvas neodīma lāzera (nd:Yag) vai radioviļņu (RF) procedūras ādas liftingam.

Neodīma lāzers nodrošina ekspresprocedūras ādas atjaunošanai. Šīs procedūras var veikt jebkurā sezonā, arī saulainajā laikā. Procedūra neizsitīs jūs no ierasta dzīves ritma, jo tā neatstāj pēdas uz sejas, bet nodrošina momentānu liftinga efektu. 

foto: Publicitātes foto

Klīnikas arsenālā ir arī ļoti efektīvas RF tehnoloģijas ādas nostiepšanai un sejas ovāla uzlabošanai, kuras arī neprasīs apturēt jūsu dzīves ritmu vairāk par 1-2 stundām. Viena no tām - RF procedūra Thermage. Tā ir jaudīga bipolāra tehnoloģija, kuru pasaulē bieži dēvē par zelta standartu ādas nostiepšanā bez ķirurģiskās iejaukšanās. Ar šo luksusa klases procedūru var efektīvi pacelt acu plakstiņus, uzlabot ādas tonusu un kvalitāti, novērst grumbiņas un sasniegt  rezultātu „5 gadus jaunāka seja”.

foto: Publicitātes foto

Vēl viena efektīva RF tehnoloģija, kura arī sniedz labus rezultātus sejas ovāla koriģēšanā ir ELOS Sublime procedūra. ELOS – tā ir monopolāras radiofrekvenču enerģijas un infrasarkana starojuma iedarbības kombinācija, kas bez ādas traumēšanas un bez rehabilitācijas perioda pēc procedūras spēj nodrošināt ādai grumbiņu minimizēšanu un liftingu.

foto: Publicitātes foto

Uzlabojam ķermeņa izskatu

Lai nebūtu jākautrējas par savu ķermeni saulainajā pludmalē, tā aprises var uzlabot ar citu ļoti efektīvu ELOS tehnoloģiju – VelaShape, kas apvieno sevī radioviļņus, infrasarkano starojumu, vakuumasāžu un ruļļu masāžu. Pirmie rezultāti sasniedzami jau pēc 4 procedūrām, un tās var veikt arī vasarā. Vienīgais ierobežojums – procedūru nav ieteicams veikt uzreiz pēc pludmales apmeklējuma.   

foto: Publicitātes foto

Atbrīvojamies no lieka apmatojuma 

Ja jūs uztrauc matiņi, kas ataug nevietā un nelaikā, tad ir ieteicams iziet lāzerepilācijas kursu. Šo procedūru var veikt gan ziemā, gan vasarā, ja esat gatavi pagaidīt ar sauļošanos nedēļu pirms un nedēļu pēc procedūras. Šī procedūra ne tikai atbrīvo no lieka apmatojuma uz ilgu laiku, bet arī ārstē ādas slimības, piemēram, folikulītu.

Mēs strādājam ar lāzerepilācijas zelta standartu – aleksandrīta lāzeru GentleLase, kas nodrošina teicamus rezultātus matiņu augšanas apturēšanā. Jau pēc pirmās procedūras klienti izjūt pozitīvas pārmaiņas – matiņi ataug lēnāk, tie ir mīkstāki un gaišāki, un arī neieaug ādā. Bet pēc pilna lāzerepilācijas kursa par matiņu augšanas problēmu kā tādu varēsiet aizmirst uz ilgu laiku. 

foto: Publicitātes foto

Vairāk par efektīvām procedūrām ādas skaistumam un veselībai lasiet Era Esthetic klīnikas mājaslapā www.eraesthetic.lv, vai saņemiet konsultāciju klīnikā, piesakoties pa tālr. +371 25711117. Era Esthetic skaistuma un lāzermedicīnas klīnikas strādā Rīgā un Jūrmalā.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Era Esthetic.

foto: Publicitātes foto