foto: REUTERS
Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla atliek medusmēnesi: jau uzreiz pēc kāzām metīsies darbos
Megana Mārkla un princis Harijs savā kāzu dienā 2018. gada 19. maijā.
2018. gada 21. maijs, 05:45

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla atliek medusmēnesi: jau uzreiz pēc kāzām metīsies darbos

Jauns.lv

Lielbritānijas princis Harijs (33) un bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla (36), kuri sestdien nosvinēja pasakaini skaistas kāzas, nolēmuši atlikt savu medusmēnesi. Jau uzreiz pēc svinībām karaliskais pāris sāks darbus, savukārt mīlestību svinēt dosies vēlāk.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: REUTERS
Megana Mārkla un princis Harijs savā kāzu dienā 2018. gada 19. maijā.

Kensingtonas pils pārstāvji ziņo, ka princis Harijs un Megana Mārkla jau trīs dienas pēc kāzām piedalīsies oficiālā pasākumā - pirmo reizi kā vīrs un sieva.

Otrdien, 22. maijā, Bakingemas pils dārzā tiks svinēta Velsas prinča Čārlza 70. dzimšanas diena. Viņa īstā dzimšanas diena ir vien novembrī, taču, tā kā jubileja ir tik apaļa, tā troņmantiniekam tiks svinēta ne vienu reizi vien.

Šajā pasākumā piedalīsies arī princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu, kura vien pirms mēneša kļuva par māti trešajam bērnam - dēlam Luisam. Svētku laikā tiks godināts prinča ieguldījums dažādās organizācijās, tostarp labdarības organizācijās. Pasākumā notiks arī to glābšanas dienestu darbinieku godināšana, kuri pagājušajā gadā strādāja terorakta laikā Mančestrā, Arianas Grandes koncerta laikā.

Princis Harijs un Megana Mārkla ir nolēmuši, ka nevēlas palaist garām princim Čārlzam tik svarīgo pasākumu, tāpēc savu medusmēnesi nolēmuši atlikt uz vēlāku laiku.

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon
13

Līdzīgi savulaik rīkojās arī princis Viljams un Ketrīna Midltone - medusmēnesī uz Šeišelu salām viņi devās vien divas nedēļas pēc kāzām.

Kur savu mīlestību svinēt dosies princis Harijs un Megana Mārkla, pagaidām netiek ziņots drošības apsvērumu dēļ. Taču no dažādiem avotiem pienāk ziņas, ka Saseksas hercogi dosies uz abu iecienīto Āfriku, visticamāk, uz Namībiju.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās