Slavenības
2014. gada 7. janvāris, 12:08

Ķirsons atklāj līdz šim slēptu faktu. Viņam ir maza meitiņa Vācijā!

Jauns.lv

Uzņēmējs, ēdināšanas tīkla „Lido” saimnieks Gunārs Ķirsons (62) atklājis, ka pēc šķiršanās no sievas Larisas bijis precējies ar vācieti un nu Vācijā aug viņa meita Emīlija, kurai ir trīs gadi.

Aizvadītajā rudenī žurnālam „Kas Jauns” Gunārs Ķirsons stāstīja, ka privātajā dzīvē viņa lielākais prieka avots ir meita māksliniece Evija Ķirsone un 11 gadu vecais mazdēls Alberts. „Mazdēliņa dēļ esmu pievērsies hokejam. Alberts jau piecus gadus aizrautīgi trenējas hokejā, un lielākoties tieši es viņu vadāju uz treniņiem. Kopā ejam arī skatīties Rīgas „Dinamo” spēles. Ir ļoti liels prieks un gandarījums, ka puika hokejam klāt ķēries tā dikti nopietni,” teica Ķirsons.

Tāpat Ķirsons piebilda, ka ir ļoti pateicīgs savai kundzei Larisai par atbalstu it visā, ko viņš dara. „Ar sievu oficiāli laulību esam šķīruši jau pirms ļoti daudziem gadiem. Bet tam zīmogam pasē, manuprāt, nav itin nekādas nozīmes. Starp mums valda cieņa. Uzskatu, ka mans pienākums ir cienīt cilvēku, kas ir audzinājis manu meitu, kas ar mani ir bijis kopā gan labos, gan sliktākos laikos. Mēs ar sievu kopā esam ļoti daudz sadarījuši,” toreiz žurnālam „Kas Jauns” stāstīja uzņēmējs.

Tagad Gunārs Ķirsons beidzot nolēmis atklāt vēl vienu faktu no viņa privātās dzīves. „Man ir vēl viena meita. Vēl maziņa, tikai trīs gadi, dzīvo Vācijā. Viņas māte ir vāciete. Meitu uzturu, mēs runājam pa telefonu, reizi divās nedēļās braucu ciemos. Sieva gribēja, lai meita būtu vāciete, lai dzīvojam Vācijā. Bet mēs nevarējām sadzīvot, esmu pārāk latvisks, tāpēc nespējām būt kopā,” nupat  žurnālam „Santa” intervijā teicis Gunārs Ķirsons. Neko vairāk par bijušo sievu viņš gan nevēlējās stāstīt, vien par meitiņu bilda, ka mazā Emīlija runā vāciski un tāpēc uz Vāciju aizsūtījis auklīti. „Meita runā vāciski, mēs boksterējamies, kā varam. Bet nu... Auklīte ir no Latvijas. Viņai teicu: sūtu jūs uz turieni tikai tāpēc, lai es varētu sarunāties latviski ar savu meitu. Meita uz šejieni vēl nebrauc, bet vasaru, domāju, pavadīsim kopā,” žurnālam „Santa” stāstīja Ķirsons.

Kasjauns.lv/Foto: no „Izdevniecības Rīgas viļņi” arhīva