Baibas Seskas bijušais un tagadējais izklaidējas vienā ballītē
Koncertzālē „Liepājas dzintars” ierodas Māris Verpakovskis, zem rokas vezdams tagadējo sievu Alisi un meitu Paulu, un viņiem seko Baiba ar vīru Raimondu un meitiņu Karlu.
Slavenības
2015. gada 11. novembris, 07:16

Baibas Seskas bijušais un tagadējais izklaidējas vienā ballītē

Jauns.lv

Atzīmējot koncertzāles „Lielais dzintars” atklāšanu, kopā ar Liepājas mēru Uldi Sesku draudzīgi ballējās gan bijušais znots Māris Verpakovskis ar jauno sieviņu, gan tagadējais mēra vecākās meitas Baibas vīrs Raimonds Kisiels.

Sesku pāris – Uldis un Inta –, kas ir triju bērnu vecāki, vienmēr apbrīnoti par laimīgu kopā būšanu, saticību un ģimeniskumu. Pozitīvas emocijas viņi prot raisīt arī sev tuvāko cilvēku lokā. Pagājušajā sestdienā Liepājā, kad tika atklāts jaunais koncertnams „Lielais dzintars” ballītes viesu vidū Kasjauns.lv manīja gan Seska vecāko meitu Baibu ar tagadējo vīru, miljonāru Raimondu Kisielu, gan bijušo vīru, futbolistu Māri Verpakovski, kurš pasākumu apmeklēja kopā ar sievu Alisi Elksni-Verpakovsku.

Kā zināms, Baibas un Māra laulībā pirms 10 gadiem pasaulē nāca meitiņa Paula, bet pēc dažiem gadiem Baibas laulība izjuka un viņa sagāja kopā ar uzņēmēju Raimondu Kisielu, attiecībās ar kuru pirms sešiem gadiem pasaulē nāca meita Karla. „Lielā dzintara” viesi sestdien ar prieku vēroja, kā pasākumā ierodas Verpakovskis, pie vienas rokas vedot meitu Paulu, bet pie otras – tagadējo sievu un dēla māti Alisi, bet viņiem seko Baiba ar Raimondu un meitiņu Karlu. Abas mazās dāmas bija tērpušās vienādās „Gucci” kleitiņās, un par māsiņām rūpējās abi tētuki, kas arī draudzīgi pozēja Sesku dzimtas kopbildē.


Kasjauns.lv / Foto: Aigars Hibneris, Georgs Viljams Hibneris, publicitātes