Eksprezidenta Bērziņa sieva Dace Seisuma nakšņo pie kolēģa
Dace Seisuma un Aigars Lācis darba pārtraukumā Stradiņos. Pamanot viņiem pievērstu uzmanību, pāris izskatījās satraukts. Sačukstējušies abi ātri devās katrs uz savu pusi.
Slavenības
2016. gada 12. janvāris, 09:26

Eksprezidenta Bērziņa sieva Dace Seisuma nakšņo pie kolēģa

Jauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” šīs nedēļas numurā publiskojis fotogrāfijas, kas apliecina, ka bijušā Valsts prezidenta Andra Bērziņa (71) sieva Dace Seisuma (43) aizgājusi no vīra un nakšņo kolēģa, asinsvadu ķirurga Aigara Lāča (54) privātmājā.

Jau pirms pāris mēnešiem sabiedrībā runāja, ka bijušā Valsts prezidenta Andra Bērziņa un viņa sievas Daces Seisumas laulības dzīve izirusi un pāris pašķīries. Tagad žurnāla “Kas Jauns” rīcībā nonākuši foto, kas liecina, ka Dace vairs nenakšņo Bērziņa dzīvoklī Vecrīgā, bet pārcēlusies pie kolēģa Aigara Lāča.

Ar medicīnas doktoru, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas asinsvadu ķirurgu Aigaru Lāci Dacei Seisumai izveidojies dienesta romāns, jo arī viņa strādā “Stradiņos” – Andra Bērziņa sieva ir ārste endokrinoloģe. Aigars Lācis ir pazīstamā medicīnas profesora, bērnu kardiologa Ara Lāča dēls, startējis 10. Saeimas vēlēšanās no Kristīgi demokrātiskās savienības saraksta, bijis precējies. Viņam ir divas pieaugušas meitas, kā arī skolas vecuma meita.

Savukārt sabiedrības interese par izskatīgo ārsti Daci Seisumu radās 2011. gada pavasarī, kad Valsts prezidenta amatam tika pieteikts Saeimas deputāts, bijušais Unibankas prezidents Andris Bērziņš. Viņš bijis precējies, un šajās attiecībās dzimuši divi bērni. Tāpat tika noskaidrots, ka Bērziņš ir divu ārlaulības bērnu tēvs, un jau vairākus gadus dzīvo civillaulībā ar 29 gadus jaunāku Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārsti Daci Seisumu, kopā audzinot pirmsskolas vecuma dēlu Kristapu Andri. Līdz ar Bērziņa ievēlēšanu augstajā amatā Latvija tika pie prezidenta, kas dzīvo ar sievieti, ar kuru nav oficiāli precējies. Bērziņš izdarīja secinājumus un inaugurāciju jau sagaidīja precēta vīra kārtā, gredzenus ar Daci mijot nedēļu pirms pilnvaru sākuma. Un, kā liecina amatpersonas deklarācija, 7. jūlijā, beidzot pildīt amata pienākumus, Bērziņš un Seisuma vēl bija laulāts pāris.

Plašāk par eksprezidenta Andra Bērziņa sievas Daces Seisumas attiecībām ar Aigaru Lāci, kā arī ekskluzīvas fotogrāfijas, kurās redzams, kā Dace Seisuma agrā rītā dodas prom no kolēģa mājas, skatiet žurnāla “Kas Jauns” šīs nedēļas numurā!

Kasjauns.lv / Foto: Vita Zvaigznīte, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Valsts Prezidenta kanceleja