foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ušakova brīdina Latvijas sievietes. Viņas mīļākais izrādījies precējies, ir divi bērni
Slavenības
2018. gada 11. novembris, 13:33

Ušakova brīdina Latvijas sievietes. Viņas mīļākais izrādījies precējies, ir divi bērni

Jauns.lv

Ar savu ne visai patīkamo pieredzi iepazīšanās lauciņā sociālajā tīklā "Facebook" nupat padalījusies radio balss, bijusī TV šovu dalībniece Liene Ušakova, kas brīdina citas iepazīties kāras dāmas uzmanīties no kāda kunga, kura valgos seksīgā daiļava iekritusi. Vīrietis, izrādās, esot citas Latvijas šovu zvaigznes laulātais draugs...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Liene vēlas citas brīvās sievietes pasargāt no nepārdomātas iepazīšanās ar apvārdot talantīgo kavalieri.

Turklāt, kā noskaidrojusi Ušakova, kas savulaik atpazīstamu iemantoja kā dziedāšanas talantu TV šova "O! Kartes skatuve" dalībniece Lee Brikowskey, viņas pielūdzējs izrādījies precēts divu bērnu tēvs. Un laulībā viņš esot ar citu bijušo šovu zvaigzni.

Seksīgās Lee seksīgā kleita

DJ Liene Ušakova, kas vairāk pazīstama kā Seksīgā Lee, Rīgas modes nedēļas skates 2016. gada 31. oktobrī apmeklēja, tērpusies pašmāju ...

gallery icon
8

Šāds ir Lienes Ušakovas vēstījums sociālajā tīklā "Facebook":

Liene Ušakova jeb Lee Brikovska izbauda Francijas čipendeilus

Radio „Capital FM” ētera balss Liene Ušakova jeb Lee Brikovska Sieviešu dienas ballītē klubā “Coyote Fly” vēro “Chippendales” no Francijas.

gallery icon
12

Liene, kas pirms nepilniem pieciem gadiem apprecējās ar sava bērna tēvu Aleksandru Ušakovu, publicējusi arī savu saraksti ar precēto kavalieri:

Liene Ušakova kā policiste

Par Seksīgo Lee dēvētā dīdžejmeitene Liene Ušakova naktsklubā “Coyote Fly” strādā par animatori, kur, iejūtoties dažādos tēlos, jāuzkurina publika.

gallery icon
7