foto: REX/ Vida Press
Zināms, kā hercogiene Ketrīna atguvusi slaidumu pēc trešā bērna piedzimšanas
Trīs bērnu māmiņa hercogiene Ketrīna kļuvusi vēl slaidāka, nekā pirms trešās grūtniecības.
Slavenības
2018. gada 11. novembris, 08:12

Zināms, kā hercogiene Ketrīna atguvusi slaidumu pēc trešā bērna piedzimšanas

Jauns.lv

Šā gada aprīlī 36 gadus vecā Kembridžas hercogiene Ketrīna kļuva par māmiņu trešajam bērnam. Pusgadu pēc dēla Luisa piedzimšanas viņa jau atguvusi slaidu figūru. Karaliskajai ģimenei tuvu stāvošas personas atklājušas, kā prinča Viljama sievai izdevies kļūt vēl tievākai, nekā pirms grūtniecības.

Nedaudz vairāk kā pirms pusgada hercogiene Ketrīna laida pasaulē savu trešo bērnu – princi Luisu. Savukārt jau oktobrī viņa atgriezusies pie karaļnama oficiālo pienākumu pildīšanas.

Daudzi hercogienes Ketrīnas fani ievērojuši, ka pēc dēliņa Luisa piedzimšanas viņa kļuvusi vēl tievāka, nekā pirms grūtniecības.

Hercogiene Ketrīna apmeklē Kara muzeju Londonā

gallery icon
57

Nesen kāds no karaliskajai ģimenei tuvu stāvošiem cilvēkiem izdevumam „The Daily Mail” pastāstījis, kā hercogienei šajā reizē izdevās atbrīvoties no grūtniecības laikā uzkrātajiem kilogramiem.

Zinātāji apgalvo, ka prinča Viljama sieva baidījusies, ka pēc trešajām dzemdībām, kas pieredzētas pēdējo piecu gadu laikā, viņai būs grūti nokristies svarā. „Ketrīna lieliski saprata, ka vairs nav meitene, un bez ierobežojumiem ēdienkartē viņai šoreiz neiztikt.”

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams labdarības pasākumā

gallery icon
81

„Viņai vajadzēja ieguldīt ne mazums pūļu, lai atkal iegūtu slaidu vidukli,” preses izdevumam norādījis paziņa. Viņš apliecinājis, ka hercogiene nodarbojas ar sportu teju katru dienu, turklāt dara to, neizejot no mājām.

Lai nostiprinātu taisnos vēdera muskuļus, viņa, guļot uz grīdas, cilā kājas. Neskaitot to, Ketrīna apmeklējusi 12 nedēļu garu sistēmas "MuTu" vingrojumu kursu, pateicoties kuram stiprinājusi iegurņa muskuļus. Zināms, ka hercogiene kopā ar vecākajiem bērniem regulāri apmeklē arī baseinu.

Hercogiene Ketrīna apmeklē valsts banketu par godu Nīderlandes karaļpāra vizītei

gallery icon
7

Tālu viņai nenākas doties: karaliskās ģimenes pārstāvjiem iespējams peldēties baseinā, kas atrodas Bakingemas pils teritorijas privātajā sektorā.

Ketrīna arī rūpīgi izvērtējusi savu ēdienkarti. Stāsta, ka hercogiene neieredzot diētas, taču šoreiz viņai nācies no daudz kā atteikties. Viņa katru dienu dzer smūtiju, kura sastāvā ir spināti un spirulīna.

Brokastīs Ketrīna parasti ēd pārslas ar ogām, vēl viņai patīk augļu salāti ar daudz un dažādām garšvielām.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46