FOTO: Jestrākie kadri no vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas ballītēm
Slavenības
2018. gada 8. oktobris, 07:07

FOTO: Jestrākie kadri no vēlēšanu rezultātu sagaidīšanas ballītēm

Jauns.lv

Jau par tradīciju kļuvis tas, ka politiskās partijas un to apvienības vēlēšanu rezultātus sagaida vairāk vai mazāk kuplā domubiedru un atbalstītāju lokā. Vai nu gavilē, uzzinot par katru sev labvēlīgu procentpunkta kāpumu, vai arī slīcina bēdas, ja rezultāti nav gluži tādi, kā bija cerēts.

Lai gan šogad partiju sanākšanas bija krietni klusākas un līksmības tajās - krietni mazāk kā iepriekšējās tautas balsošanas reizēs, gluži bez jautrības, mūzikas un dejām jau neiztika.

Tā, Latvijas Reģionu apvienība, piemēram, ar dziesmām un dančiem lustējās līdz pat četriem no rīta; Artuss Kaimiņš, malkojot vien kolu, noteica toni "KPV LV" burziņā, bet Artis Pabriks kā atspole uzturēja dzīvību "Attīstībai/Par!" pasākumā.

Jauns.lv vienuviet apkopoja interesantākos fotomirkļus no pasākumiem, kuros partijas sagaidīja 13. Saeimas vēlēšanu rezultātus:

Saeimā iekļuvušo partiju rezultātu sagaidīšanas ballītes

13. Saeimā iekļuvušo partiju rezultātu sagaidīšanas ballītes.

gallery icon

Īpaši jāizceļ Latvijas Reģionu apvienības ballīte - lai gan šis politiskais spēks 13. Saeimā pārstāvēts nebūs, viņu pasākumā jautrība plūda pāri malām:

Latvijas Reģionu Apvienība seko līdzi vēlēšanām "Otto Schwarz"

Latvijas Reģionu Apvienība notikumu attīstībai līdzi sekoja viesnīcas ""Hotel Roma" telpās izvietotajā restorānā "Otto Schwarz".

gallery icon