foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO sižetā par viesuļvētru "Florensa" parādās "Pelēkā cilvēka" rēgs
Rēgs nācis no Paulija salas puses.
Trakā pasaule
2018. gada 21. septembris, 14:26

VIDEO sižetā par viesuļvētru "Florensa" parādās "Pelēkā cilvēka" rēgs

Jauns.lv

Saskaņā ar leģendu, tie, kuri ieraudzījuši "Pelēko cilvēku", ne tikai izdzīvo viesuļvētrā, bet arī saglabā neskartu savu īpašumu, vēsta "The Sun".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spoks, par kuru klīst leģendas, nokļuva TV ziņu tiešraidē. Žurnālisti filmēja sižetu par viesuļvētru "Florensu", kas plosījās Dienvidkarolīnā un Ziemeļkarolīnā, līdz piepeši fonā parādījās "Pelēkā cilvēka" spoks. Saskaņā ar vietējo leģendu, rēgu ieraudzījušie cilvēki, ne tikai vētrā paši izdzīvo, bet saglabā neskartu arī savu īpašumu.

foto: Ekrānuzņēmums
Rēgs nācis no Paulija salas puses.

Video kadros redzams, ka pa vētru pārņemto piestātni iet tumša figūra. Spoku mednieki no "YouTube" kanāla "The Ghost Guys Go" apgalvo, ka tas bijis "Pelēkā cilvēka" rēgs.

Pirmoreiz par viņu ziņoja jau 1822. gadā. Saskaņā ar vienu no leģendām, neprātīgi iemīlējies vīrietis devies pie savas mīļotās cauri purvam, bet noslīcis. Drīz pēc tam mirušā rēgs parādījies savai mīļotajai un pavēlējis pamest salu. Sieviete kopā ar ģimeni aizbēgusi no salas, bet drīz pēc tam piekrasti piemeklējusi nāvējoša viesuļvētra. Ģimene izdzīvoja un arī viņas piekrastes īpašums palika neskarts.

Bojāgājušo skaits vētrā "Florensa" ASV Ziemeļkarolīnas un Dienvidkarolīnas štatos sasniedzis 32, paziņojušas varasiestādes, brīdinot, ka atsevišķos apgabalos plūdi var turpināties vēl vairākas nedēļas.

Gadsimta vētra "Florensa" atnākusi ar iespaidīgiem plūdiem

gallery icon
68