foto: Vida Press
Vinona Raidere, iespējams, jau 25 gadus ir precējusies ar Kianu Rīvsu!
Vinona Raidere un Kianu Rīvss.
Slavenības
2018. gada 21. augusts, 07:59

Vinona Raidere, iespējams, jau 25 gadus ir precējusies ar Kianu Rīvsu!

Jauns.lv

Līdz šim šķita, ka aktieri Kianu Rīvss (53) un Vinona Raidere (46) ir brīvi cilvēki, taču pēc aktrises jaunākās intervijas to varētu apšaubīt.

Pat nevajag gaidīt līdz romantiskās komēdijas „Destination Wedding” pirmizrādes vakaram, lai redzētu, kā aktieri Vinona Raidere un Kianu Rīvss apprecas. Sarunā ar žurnālu „Entertainment Weekly”, aktrise atklāj, ka abi „pa īstam salaulāti jau filmas „Bram Stoker’s Dracula” uzņemšanas laukumā”.

„Zvēru pie Dieva, es domāju, ka esam precēti īstajā dzīvē,” Raidere nākusi klajā ar negaidītu atklāsmi.

Vinona Raidere un Kianu Rīvss

Vinona Raidere un Kianu Rīvss

gallery icon

„Laulību ainai Frānsiss [Režisors Frāniss Fords Kopola] bija pieaicinājis īstu rumāņu mācītāju,” paskaidrojusi aktrise. „Mēs filmējām mācītāju, un viņš visu izdarīja. Tāpēc es uzskatu, ka esam salaulāti pa īstam.”

Aktieris Kianu Rīvss par šo „sievas” atklāsmi bija mazliet samulsis. Viņš šo priecīgo notikumu nespēja atsaukt atmiņā tik skaidri, kā to izdarīja Vinona. „Mēs pateicām jāvārdu?” – viņš pārjautāja.

foto: Vida Press
Vinona Raidere un Kianu Rīvss 1992. gadā iznākušajā filmā „Bram Stoker’s Dracula”.

„Vai tu to neatceries? Tas bija Valentīndienā,” apmulsušajam kolēģim atbildējusi Raidere. „Ak, mans Dievs! Mēs esam precējušies,” – secinājis Rīvss.

Vai šī „laulība” ir juridiski spēkā arī ārpus Rumānijas robežām, pagaidām informācijas nav.

Rīvsa un Raideres jaunajām gaitām romantiskajā filmā „Destination Wedding” varēsim sekot līdzi jau pavisam drīz. Filmas pirmizrāde paredzēta šā gada 31. augustā.

foto: Vida Press
Vinona Raidere un Kianu Rīvss jaunajā filmā „Destination Wedding”.