foto: Juris Rozenbergs
FOTO un VIDEO: Desmitiem ģimeņu lietusgāzēs gavilē dauzonīgā "Bermudu divstūra" koncertā uz autostāvvietas jumta
Grupas kaismīgākajiem faniem lietus netraucēja baudīt "Bermudu divstūra" izpildītās kompozīcijas un mesties līksmās dejā.
Mūzika
2018. gada 13. jūlijs, 10:17

FOTO un VIDEO: Desmitiem ģimeņu lietusgāzēs gavilē dauzonīgā "Bermudu divstūra" koncertā uz autostāvvietas jumta

Jauns.lv

Ceturtdien, 12. jūlijā, sava jaunākā albuma "Ballplēsis" prezentāciju bija sarīkojusi pašmāju dauzonīgākā grupa "Bermudu divstūris".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par albuma prezentācijas norises vietu grupa bija izvēlējusies tirdzniecības centra "Alfa" daudzstāvu autostāvvietas jumtu - nolēma sarīkot koncertu un tikšanos ar faniem zem klajas debess. Taču Debesu tēvs laikam nav šīs grupas daiļrades cienītājs, tamdēļ bija tieši pasākuma norises laikā uzsūtījis krietnas lietusgāzes.

Grupas "Bermudu divstūris" jaunā albuma prezentācija

Grupas "Bermudu divstūris" jaunā albuma "Ballplēsis" prezentācija uz tirdzniecības centra "Alfa" autostāvvietas jumta.

gallery icon
71

Sanākušajiem ļaudīm, kuru vidū, protams, bija krietni daudz bērnu un jauniešu, tas gan netraucēja baudīt "Bermudu divstūra" izpildītās kompozīcijas un mesties līksmās dejās, mērcējot kājas peļķēs.

Uzkurinājuši publiku, "Bermudu divstūra" puiši izpildīja dziesmas no jaunā albuma, savus slavenākos hitus, bet pēc koncerta neliedza faniem autogrāfus un pozēja kopīgām fotogrāfijām.

“Šī tik tiesām bija jaudīgākā CD prezentācija, kāda mums ir bijusi un kādā esam piedalījušies. Pat lietus un zibens nespēj apturēt "Bermudu divstūra" ballītes. Mūsu klausītāji ir vislabākie, tamdēļ prieks, ka šos svētkus varējām noballēt kopā”, stāsta grupas zvaigznes Biceps un Triceps.