foto: Vida Press
Aktrise Eimija Šūmere karaliskās kāzas nosauc par „suņu šovu”, fani viņu par „greizsirdīgu cūku”
Amerikāņu aktrise un komediante Eimija Šūmere.
Slavenības
2018. gada 21. maijs, 08:05

Aktrise Eimija Šūmere karaliskās kāzas nosauc par „suņu šovu”, fani viņu par „greizsirdīgu cūku”

Kasjauns.lv

Simtiem un miljoniem cilvēku visā pasaulē ar nepacietību gaidīja karaliskās kāzas, taču ne visi bijatik entuziasma pārņemti par prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas svinībām. Aktrise Eimija Šūmere tās pielīdzinājusi Vestminsteras suņu šovam, par ko skarbi nokritizēta no fanu puses.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Kompānijas „YouGov” nesen veiktajā aptaujā secināts, ka divām trešdaļām britu karaliskās kāzas patiesībā nemaz neinteresēja. Šajā kategorijā ierindojama arī amerikāņu aktrise un komiķe Eimija Šūmere. Viesojoties Austrālijas radio šovā „Fitzy and Wippa” komediante atklājusi savas patiesās izjūtas par Meganas lielo dienu, jo tā bijusi „galīgi garām”, tikai tāpēc vien, ka bija tik ārkārtīgi publiska.

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon
13

„Šī nabaga meitene,” norādījusi Šūmere. „Tavas kāzas, visi saka, ka tā ir tava diena. Tava diena. Bet viņai tā nebija tāda. Viņai vajadzēja satikt visas šīs ārzemju augsta ranga personas, ar kurām nekad iepriekš nebija tikusies. Tā ir tik liela spriedze. Vai jūs varat iedomāties vēl sliktākas kāzas?”

Karaliene Elizabete uz mazdēla kāzām ierodas tērpusies zaļā

Karaliene Elizabete II kopā ar savu vīru Edinburgas hercogu princi Filipu uz karaliskajām kāzām ieradās tērpusies zaļā.

gallery icon
23

„Tās bija galīgi garām. Viņas draudzenes no vidusskolas gadiem nebija līdzās. Kāzas bija kā parāde, kā Vestminsteras suņu šovs.”

Šūmere, kura pati apprecējās ļoti privātā ceremonijā šā gada februārī, nemīl plašu publicitāti. Taču kritiski noskaņotie fani  neizprata aktrises pausto domu un nenovērtēja viņas vaļsirdību. Viņi tā vietā uzdeva komiķei jautājumu, kāpēc Šūmerei jābūt „tik nejaukai” un „skaudīgai”?

Saseksas hercogs un hercogiene karietē dodas izbraucienā pa Vindzoru

Pēc laulību ceremonijas princis Harijs un Megana Mārkla vaļējā karietē devās apmēram 25 minūšu izbraucienā pa Vindzoru, kur viņiem ielu ...

gallery icon
67

Ja Eimija karaliskās kāzas atļaujas pielīdzināt suņu parādei, tad fani komedianti pašu nolamājuši par „greizsirdīgu sievieti” un „cūku”.

Eimija Šūmere kritiķiem neko nav atbildējusi.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās