foto: ekrānuzņēmums no video
Tā deputāts Hosams Abu Meri ieskatījās savā jaunajā mīlā Lindā Krūmiņā
Liktenīgā tikšanās intervijas laikā – Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri iztaujā “Rīta Panorāmas” moderatori Gusts Kikusts un Linda Krūmiņa.
Slavenības
2018. gada 21. marts, 06:02

Tā deputāts Hosams Abu Meri ieskatījās savā jaunajā mīlā Lindā Krūmiņā

Kasjauns.lv

“Vienotības” Saeimas frakcijas deputāts, ārsts un Arābu kultūras centra priekšsēdētājs Hosams Abu Meri (43) savu mīlestību – LTV “Rīta panorāmas” vadītāju Lindu Krūmiņu (38) – sastapa televīzijā, kad bija ieradies uz interviju.

Žurnālam “Kas Jauns” politiķis teic, ka negrasās savas jūtas noliegt, jo tas nebūtu korekti pret dāmu, ar kuru mēdz iziet sabiedrībā. Viņš arī neslēpj, ka satuvinājušies nejauši, kad viesojies “Rīta panorāmas” intervijā.

Spriežot pēc TV raidījuma arhīva, tikšanās studijā notikusi pagājušā gada novembra sākumā un tur Hosams stāstīja par saviem un partijas plāniem pēc tam, kad lielo politiku pametīs Solvita Āboltiņa.

„Protams, pirms tam Lindu zināju kā jebkuru citu televīzijā redzētu cilvēku, bet ne personīgi. Kad biju raidījumā, pirmo reizi pamanīju, ka ir interesanti ar Lindu runāt un ka viņa ir pievilcīga sieviete. Viņas kolēģim kā joku paprasīju, vai Linda ir brīva sieviete. Sapratis, ka tā tiešām ir, pēc kāda laika viņu uzrunāju,” žurnālam “Kas Jauns” atklāj Hosams, piebilstot, ka aktīvāk kontaktēties un satikties sākuši tikai pēc Jaungada.