foto: Vida Press
Pasaulē dārgākā drošība tavam sunim. Radīts suņu mētelis no zelta un briljantiem
Mētelīša darināšanā izmantots 24 karātu zelta diegs. Atkarībā no saimnieka rocības, tērps var būt rotāts ar īstiem briljantiem vai „Swarovski” kristāliem. Tā cena svārstīsies robežās no 750 000 ASV dolāru līdz vienam miljonam.
Trakā pasaule
2018. gada 21. marts, 17:03

Pasaulē dārgākā drošība tavam sunim. Radīts suņu mētelis no zelta un briljantiem

Kasjauns.lv

Ko tik suņu saimnieki nav gatavi darīt sava četrkājainā mājas mīluļa labā! Arī izdot miljonu par necaurkožamu mētelīti, kas rotāts ar briljantiem.

Suņu mētelītis par vienu miljonu

Mētelīša darināšanā izmantots 24 karātu zelta diegs un tas ir rotāts briljantiem. Tērps ir necaurkožams un necaurdurams. Daļu līdzekļu firma ...

gallery icon

Suņu apģērbu zīmols „Doggy Armor” sadarbībā ar luksusa preču ražotāju „VeryFirstTo” izstrādājis vienu miljonu ASV dolāru vērtu suņu mētelīti, kas pasargās tava mīluļa kažoku no citu suņu kodieniem vai neģēļu naža dūrieniem. Šis apģērbs izreklamēts kā „necaurkožams”. Atkarībā no saimnieka rocības, tas var būt rotāts ar īstiem briljantiem vai „Swarovski” kristāliem. Cena attiecīgi svārstīsies no 750 000 ASV dolāru līdz vienam miljonam. Mētelīša darināšanā izmantots 24 karātu zelta pavediens un tas esot „super viegls” ietērps.

foto: Vida Press
"Vai kāds ir redzējis vēl karaliskāku kavaliera karaļa Čārlza spanielu?" - lepojas dārgā suņu mēteļa radītāji.

„Jūsu dārgais sunītis būs gan labi pasargāts, gan izdaiļots mirdzošā zeltā,” reklamē suņu mēteļa ražotāji. „Jūs nekur neredzēsiet vēl zeltītāku zelta retrīveru, karaliskāku kavaliera karaļa Čārlza spanielu vai pompozāku pomerānieti,” izteicies „VeryFirstTo” dibinātājs Marsels Nobils.

foto: Vida Press
24 karātu zelta diegs un īsti briljanti!

Daļa no ienākumiem tiks novirzīta, lai darinātu bruņu mētelīšus suņiem, kas dodas līdzi malumedniecības apkarotājiem. Komandām, kas cenšas pasargāt apdraudētas sugas, kā ziloņus, degunradžus un tīģerus Āfrikā.

foto: Vida Press
Daļu nopelnīto līdzekļu novirzīs, lai darinātu bruņuvestes suņiem, kas dodas līdzi malumedniecības apkarotājiem.

Šiem suņiem nākas saskarties ar malumedniekiem, kuru rīcībā ir naži, mačetes, šaujamieroči un šķēpi. Savukārt šie necaurduramie un necauršaujamie bruņu mētelīši darināti tā, lai maksimāli pasargātu suņa dzīvību, tajā pašā laikā neierobežojot dzīvnieka kustības spējas un ātrumu, kā arī nodrošina, lai suns apģērbā nepārkarstu. „Nav bijis neviena suņu nāves gadījuma, valkājot „Doggy Armor” izstrādājumus,” apliecina kompānija „VeryFirstTo”.

„Suņi vienmēr ir kaujas pirmajās rindās un viņiem pārāk bieži nākas nostāties aci pret aci ar bruņotiem malumedniekiem dzīvību apdraudošās situācijās,” norādījis Elodijs Samps no Kenijas dabas rezervāta „Ol Pejeta”.