foto: Vida Press
Vai kāds vēlas? Brūss Villiss pārdod glauno dzīvokli Manhetenā
Aktieris Brūss Villiss un viņa sieva Emma Heminga par 17.75 miljoniem dolāru pārdod dzīvokli Manhetenā, Ņujorkā, ko iegādājās 2015. gadā. Ģimene secinājusi, ka pārāk maz tajā uzturas, lai būtu vērts īpašumu turpmāk uzturēt.
Slavenības
2018. gada 26. janvāris, 07:02

Vai kāds vēlas? Brūss Villiss pārdod glauno dzīvokli Manhetenā

Kasjauns.lv

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu pārdod dzīvokli Ņujorkas sirdī Manhetenā, par savu elitāro īpašumu prasot 17.75 miljonus ASV dolāru.

foto: Vida Press
Aktieris Brūss Villiss.

Holivudas pāra Brūsa Villisa un Emmas Hemingas brokeris izdevumam „Wall Street Journal” pastāstījis, ka Villisu ģimene šo dzīvokli pārdod, jo tajā pārāk bieži nedzīvo. Villiss ar sievu nolēmis pārdot īpašumu, jo neredz iemeslu kāpēc to turpmāk uzturēt.

Brūss Villis pārdod dzīvokli Manhetenā

Aktieris Brūss Villiss un viņa sieva Emma Heminga par 17.75 miljoniem dolāru pārdod dzīvokli Manhetenā, Ņujorkā, ko iegādājās 2015. gadā. ...

gallery icon
16

Ēka, kurā atrodas Brūsa Villisa dzīvoklis, uzcelta 1913. gadā. Aktiera apartamenti aizņem divus stāvus augstceltnē. Dzīvokļa kvadratūra sasniedz 557 kvadrātmetru. Šajā sešu guļamistabu īpašumā ir 4,5 vannas istabas, plaša halle ar lieliem logiem, kā arī virtuve ar ēdamzonu, no kuriem paveras lielisks skats uz Centrālparku.

Aktieris šo īpašumu iegādājās 2015. gadā, par to samaksājot 16.995 miljonus ASV dolāru.

foto: Vida Press
Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu un meitām.

Kopā ar sievu modeli un aktrisi Emmu Hemingu aktieris audzina divas jaunākās meitas – Mabelu Reju un Evelīnu Pennu. Brūsam Villisam ir arī trīs pieaugušas meitas – Rūmera, Skauta un Talula – kuras nākušas pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar aktrisi Demiju Mūru.

Ar Emmu Hemingu aktieris apprecējās 2009. gada martā, uz kāzām aicinot arī savu pirmo sievu Demiju un viņas toreizējo vīru Eštonu Kačeru.

foto: Vida Press
Villiss ar ģimeni.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon
19

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon
13