foto: Facebook.com
Tenisists Ernests Gulbis apprecējies ar krievu modeli
Ernests Gulbis un viņa sieva Tamāra.
Slavenības
2017. gada 6. novembris, 14:20

Tenisists Ernests Gulbis apprecējies ar krievu modeli

Kasjauns.lv

Viens no iekārojamākajiem Latvijas vecpuišiem – tenisists Ernests Gulbis (29) – ar krievu modeli Tamāru Kopalejšvili iestūrējis laulības ostā.

Ernesta Gulbja draudzene Tamara Kopala

Modele no Maskavas Tamara Kopala jeb Tamara Kopalejšvili, kura norādījusi, ka ir attiecībās ar latviešu tenisistu Ernestu Gulbi.

gallery icon
6

Lai arī slavenais tenisists Gulbis sociālajos tīklos savu privāto dzīvi publiski neafišē, viņa mīļotā sieviete Tamāra par priecīgo notikumu – apprecēšanos – gan paziņoja draugiem, kas viņu sveica ar brīnišķīgo dzīves pavērsienu.
Kā rāda ieraksts sociālajā vietnē Facebook, kopš 3. novembra daiļā maskaviete ir latviešu tenisista sieva. Pēc kāzām Ernesta mīļotā pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad ir Tamāra Gulbis. Pāris saderinājās šā gada pavasarī. Ernests ar Tamāru ir kopā jau vairāk nekā gadu, un par attiecību sākumu paziņoja aizvadītā gada aprīlī.

foto: ekrānuzņēmums no video
Ernesta Gulbja līgava, tumšmatainā modele Tamāra Kopala jeb Tamāra Kopalejšvili par sevi raksta, ka 2009. gadā no Maskavas pārcēlusies uz Manhatanu Ņujorkā. Šovasar viņa klātienē atbalstīja Ernestu Vimbldonas turnīrā.

Ernests Gulbis spēkojas ar planētas astoto raketi Marinu Čiliču no Horvātijas

gallery icon
16