foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Intars Rešetins atgriežas pie sievas un cenšas pieņemties svarā
Intars Rešetins ar sievu Zandu tomēr apņēmušies glābt laulību un atsākuši kopdzīvi.
Slavenības
2017. gada 24. oktobris, 05:56

Intars Rešetins atgriežas pie sievas un cenšas pieņemties svarā

Kasjauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” šīsnedēļas numurā vēsta, ka Dailes teātra aktieris un režisors Intars Rešetins (36), kurš pēc pašķiršanās no sievas jau bija paguvis uzsākt kopdzīvi ar jauno draudzeni, tomēr atgriezies mājās pie laulātās draudzenes Zandas Zariņas-Rešetinas (38) un abu meitiņām.

Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu

Aktieris un režisors Intars Rešetins ar dzīvesbiedri Zandu Zariņu-Rešetinu.

gallery icon
23

Pēc 12 gadu kopābūšanas šoruden krīzi piedzīvoja populārā skatuves mākslinieka Intara Rešetina un fitnesa treneres Zandas Zariņas-Rešetinas laulība. Aktieris draugiem un kolēģiem atzina, ka piedzīvo ģimenes izjukšanu, bet zinoši ļaudis vēstīja, ka jau pirms pusgada Intaram izveidojies romāns ar apdrošināšanas kompānijas BTA mārketinga un sabiedrisko attiecību direktori Elīnu Rasmani (30). Viņš bija aizgājis no ģimenes mājas Berģos, sācis īrēt dzīvokli Rīgā un tur bija ievākusies arī viņa jaunā draudzene ar savu atvasi.

foto: Rojs Maizītis
Pēc vairāku mēnešu pauzes Intars Rešetins atkal uzlicis pirkstā laulību gredzenu.


Aizvadīto pirmdien Intars savas personīgās mantas pārvedis atpakaļ uz agrāko dzīvesvietu Berģos. Dažas dienas vēlāk Rešetins Imantā vadīja jaunā “Lido” restorāna atklāšanas pasākumu, kur bija redzams, ka pēc vairāku mēnešu pauzes viņam atkal zeltnesī mirdz laulības gredzens. Taujāts par atgriešanos pie ģimenes, Intars žurnālam “Kas Jauns” bilda, ka par privāto dzīvi komentārus nesniegs. „Tā ir mana dzīve, un tā ir jādzīvo tikai man, nevis visai sabiedrībai,” viņš paskaidroja. Rešetins toties neslēpa, ka ir apņēmības pilns...pieņemties svarā.

Andreja Ēķa jaunās komēdijas „Blēži” filmēšanas aizkulises

Andreja Ēķa jaunās komēdijas „Blēži” pirmās filmēšanas dienas aizkulises Jūlija Krūmiņa villā „Senču sils” 2017. gada 25. septembrī.

gallery icon
72


Andreja Ēķa topošajā komēdijā “Blēži” Intaram Rešetinam jāatveido 40 gadīgs pusmūža krīzes skarts vīrietis, kura vizuālie parametri paģērē būt krietni apaļīgākam. „Man tika uzdots uzaudzēt krietnu vēderiņu, kopumā ir jāpieņemas svarā par desmit kilogramiem. Piecus „uzēdu” būdams Amerikā, vēl divus pēc atgriešanās Latvijā, un pie pēdējiem trim vēl jāpiestrādā,” nopietni bilda Intars, kurš mērķtiecīgi ēd lielākas porcijas, kā ierasts un pilnībā atteicies no skriešanas un citām sportiskajām aktivitātēm. Līdz ar to viņam sākotnējie 82 kilogrami nu jau uzaudzēti līdz 89.

foto: Rojs Maizītis
Lūk, šādas pusdienas pēc darba, vadot Lido restorāna atklāšanu Imantā, notiesāja Inta Rešetins, kam ir mērķis pieņemties svarā vēl par vismaz trim kilogramiem.

Vairāk par to, kā Intars Rešetins atgriezies ģimenē, un daudz ko citu lasiet žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā - 24. oktobra - numurā!