foto: Mārtiņš Ziders
Īsti radošā garā atklāj Žaklīnas jauno izklaides TV kanālu
Atklāšanas pasākumā Žaklīnas Cinovskas darbistabas - īpašās gultas, kurā notiks intervijas - mīkstumu izbaudīja arī citi iTV kanāla raidījumu vadītāji: Samanta Tīna Poļakova un Arvīds Babris.
Slavenības
2017. gada 20. oktobris, 11:00

Īsti radošā garā atklāj Žaklīnas jauno izklaides TV kanālu

Kasjauns.lv

Radoša jautrība, nesaspīlēta atmosfēra un sabiedrībā zināmi ļaudis vakar pievakarē pulcējās Maskavas ielas viņā galā, kur tika atklāta Žaklīnas Cinovskas pārraudzītais Latvijai unikāla koncepta kanāls „Izklaides TV (iTV)”.

Izklaides kanāla iTV atklāšanas pasākums

2017. gadā oficiāli tika atklāts izklaides kanāls iTV, kurā galvenā darbojošās persona ir Žaklīna Cinovska.

gallery icon
63

Atklāšanā klāt bija gan izklaides kanālā darbojošās personas, gan viņu paziņas, kas par godu svētkiem nobaudīja pa kādam kokteilim, uzkodai, bet lielākoties laiku pavadīja saviesīgās sarunās, un uzklausot kanāla „seju” stāstus, kā ITV gājis l’dz šim, un kādi ir tuvākās nākotnes plāni.

iTV ir neatkarīgs nišas kanāls, kas skatītājiem piedāvās unikālus, pašu veidotus raidījumus, kas jau tagad pieejami Latvijas lielāko provaideru tīklos. Latvijai unikālā koncepta kanālu izveidojusi TV producente un režisore Žaklīna Cinovska.

Rudens sezonu uzsākot, iTV savus skatītājus izklaidēs ar tādiem izklaides žanra raidījumiem kā ''AutoPlay'', kuru vada Samanta Tīna. Raidījuma ietvaros Samanta dosies nelielā muzikālā izbraucienā ar citiem, ne mazāk zināmiem cilvēkiem; ''Melomānija'' - Latvijas mūzikas leģendu atvases iet ciemos pie leģendām, un jautās par leģendām. Pirmos raidījumus vadīs brāļi Virgas un Matīss Pavītols.

Arvīda Babra vadītais ''Uzmini Nu'' turpina pagājušā gadsimta 80. - 90. gados populārās TV spēles tradīciju, ar pašizdomātām bērnu mīklām un spēlēm liekot pieaugušajiem ieskatīties bērnu pasaulē.

Raidījums ''Būsim pazīstami un veseli'' var lepoties ar vadītāju, kādreiz labi zināmo dīdžeju un tagadējo ārstu – Arvīdu Mūrnieku. Caur diametrāli pretēju viedokļu sadursmi, raidījums mudina skatītāju aizdomāties par to, ka dzīvojam laikmetā, kurā lietojam lielu daudzumu ķīmisko medikamentu, taču tajā pat laikā šis ir brīdis, kad medicīna dara brīnumus.

Raidījumu ''Sporta Monstrs'' vadīs hokeja leģenda Oļegs Sorokins un skatītāji varēs vērot, kā Latvijas izcilākie sportisti mainīsies vietām savos sporta veidos,

''Ēd, ko dod'' sniegs iespēju novērtēt Latvijas šefpavāru unikālo domu lidojumu un spēju no tikai viena produkta pagatavot veselus trīs ēdienus - priekšēdienu, pamatēdienu un desertu. Pasniegtos gardumus vērtēs divas izcilas personības, kas satikušās pusaklajā randiņā - jo tikai vienam būs zināms, ko viņš uz pusdienām ir uzaicinājis!

Savukārt viens no spicākajiem raidījumiem būs ''Gultā ar bosu'', kurā pati Žaklīna intervēs Latvijas lielāko uzņēmumu vadītājus, lai uzzinātu kā viņi sadzīvo ar savu atbildību, varu un panākumiem. Tāpat būs daudz citu aizraujošu raidījumu.