foto: Mārtiņš Ziders
Seriālu zvaigznei Anetei Krasovskai 22 gadus vecāks mīļotais
Aktrise Anete Krasovska ar jauno draugu Māri Vecmani.
Slavenības
2017. gada 9. oktobris, 09:17

Seriālu zvaigznei Anetei Krasovskai 22 gadus vecāks mīļotais

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktrise Anete Krasovska (23), ko TV skatītāji iepazinuši seriālos “Viņas melo labāk” un “UgunsGrēks”, vairākus mēnešus ir kopā ar savu jauno mīlestību stilistu Māri Vecmani (45), kas vēl tikko bija precēts vīrs.

Žurnāls “Kas Jauns” savā jaunākajā numurā vēsta, ka savu iepriekšējo 13 gadu ilgušo laulību ar pazīstamo modes dizaineri Ivetu Vecmani aktrises jaunais draugs juridiski šķīris tikai pirms dažām nedēļām. Anete Krasovska ģimenes izjaukšanā gan neesot vainojama, jo Māris ar Ivetu kopdzīvi bija pārtraukuši jau vairākus gadus pirms šķiršanās dokumentu nokārtošanas.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon

Anete strikti teic, ka jaunās attiecības publiski iztirzāt nevēlas un nesniegs nekādus komentārus par jauno draugu un iepazīšanos ar viņu. Aktieru aprindās dzirdēts, ka pāris satuvinājies TV seriāla “Viņas melo labāk” uzņemšanas laukumā, kur Krasovska filmējās Marijas lomā, savukārt Vecmanis darbojās aizkulisēs kā stilists. Abi ir kopā jau vairākus mēnešus. Vasaras izskaņā aktrise ar mīļoto jau izgāja sabiedrībā kā pāris, Dzintaru koncertzālē apmeklējot grupas “Jumprava” jubilejas koncertu. Kad septembra beigās Dailes teātra Mazajā zālē notika režisora Dmitrija Petrenko jauniestudējuma “Zēni” pirmizrāde, Mārim bija vārdadiena, un arī viņš sēdēja skatītāju zāles pirmajās rindās, lai novērtētu Anetes sniegumu. 

Iepriekš Anete Krasovska bija kopā ar jauno aktieri Niklāvu Kurpnieku (25), kurš tagad sabiedrībā iziet kopā Dailes teātra aktrisi un TV seriālu dalībnieci Dārtu Daneviču (29).