foto: REUTERS
Radīta inteliģenta lelle, kuru pirms seksa vajag savaldzināt un pavedināt
Samanta bez matiem nav atrauta no kakla nav tik pievilcīga kā dabā.
Trakā pasaule
2017. gada 9. jūlijs, 20:32

Radīta inteliģenta lelle, kuru pirms seksa vajag savaldzināt un pavedināt

Kasjauns.lv

Uz nanotehnoloģiju pamata spāņu inženieris Serži Santoss radījis seksa lelli, kura ir krietni gudrāka par savām priekšgājējām. Eleganto Samantu nepieciešams iekarot, vēsta "Digitaltrends".

Barselonā dzīvojošais Santoss izstrādājis jaunu robotu - lelli Samantu, kurai jābūt partnerim - dzīvam cilvēkam, visticamāk, vīrietim - interesantai. Lelles pamatfunkcija ir kalpot dzimumtieksmes apmierināšanai, taču viņa ir sarežģītāka par savām priekšgājējām, ar kādām ir pilni intīmpreču veikali.

Pirmkārt, viņa "runā". Pieskaroties Samantas "ādai", lelle pauž emocijas - man patīk, ka tu mani glāsti. Viņai gan lielākoties patīk pieskārieni, lelle neteiks: "Nē!" Un nenoraidīs partneri.

foto: REUTERS
Seksa lelle Samanta spēlē līdzi scenārijam.

Inteliģentajai Samantai galvā iemontēti vairāki uzvedības un sarunas modeļi. Viņa var runāt par saimnieciskām lietām, par ģimeni, bet var arī būt romantiska, kā arī spēlēt nepieejamības spēlīti, proti, ar savām darbībām cilvēkam ir jāiepatīkas Samantai. Sevišķi viņai patīk tikt skūpstītai.

Faktiski vagīnas G-punkts un lūpas un mute ir Samantā iestrādātās erogēnās zonas, raksta "Mirror". Inženieris saka: "Jums ir jāspēj viņa pavedināt un jāspēj sagādāt orgasmu Samantai". 

Vairāk par izstrādājumu skaties video: