foto: Ekrānuzņēmums
"Tikai neķiķiniet, to darot" - populārā jūtūbere Patrīcija no Rēzeknes atklāj savus nevainības zaudēšanas trikus
Nu jau 19 gadus vecā Patrīcija Meldere no Rēzeknes dalās savos piedzīvojumos, kā kļuva par sievieti.
Trakā pasaule
2017. gada 23. jūnijs, 22:33

"Tikai neķiķiniet, to darot" - populārā jūtūbere Patrīcija no Rēzeknes atklāj savus nevainības zaudēšanas trikus

Kasjauns.lv

Rēzeknē dzīvojošās Patrīcijas Melderes vārds komentārus neprasa. Viņu zina vai visa Latvijas "YouTube" vlogeru-blogeru saime. Patrīcija ir viena no viņiem, un ar savu svaigāko video dažu dienu laikā guvusi sensacionālus panākumus vietējā mērogā, proti, meitenes atklāto video par nevainības zaudēšanu dažu dienu laikā noskatījušies vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Drosmīgā Rēzeknes meitene Patrīcija jau reiz visus šokēja ar paziņojumu, ka ir biseksuāla. To viņa saprata, būdama vēl nepilngadīga.

Taču tagad Patrīcija ir ne vien pilngadīga, bet gan jau 19 gadus veca studente. Vidusskolas eksāmenu un augstskolas iestājeksāmenu laikā jauniete blogošanu "YouTube" kanālā bija pametusi novārtā, taču nu atgriezusies atpakaļ. Ar grāvēju.

Savā svaigākajā pienesumā Patrīcija Meldere visai valstij pastāsta par savu pirmo reizi, proti, nevainības zaudēšanu, kas notikusi laikā, kad viņai bijis 18 gadu, un partneris bijis krietni pieredzējušāks piecus gadus vecāks puisis.

Savu stāstu meitene sāk ar atklātu atbildi uz jautājumu, vai viņas vecāki vispār zina par to, ka meita jau pārgulējusi. Izrādās, gan mamma, gan tētis uz šo faktu reaģējuši neitrāli, vien nobrīdinājuši, ka jābūt uzmanīgai, lai nesanāk tā, ka "palieku stāvoklī vai kaut kas tamlīdzīgi". 

Kavējoties atmiņās par lielo dzīves pagriezienu, Patrīcija citām meitenēm neiesaka "smieties un šaubīties tā laikā", jo tad nekas nevarot sanākt. Viņa rekomendē atbrīvoties un pārāk neiespringt. "Ja tu tur smiesies un ķiķināsi, tas būs vienkārši pārāk neveikli, un beigās... Jābūt mierīgai, jo, ja tu būsi saspringusi, tad tas būs drausmīgi un beigās nekas nevar sanākt," saka pieredzējusī studente. 

Tāpat Patrīcija rekomendē nevainības zaudēšanas aktu veikt skaidrā prātā. "Ja tu esi ļoti piedzērusies... Tā ir tāda lieta, ko vajadzētu atcerēties, es uzskatu. A kas pagājušajā naktī bija?! Daudzām meitenēm tomēr ir svarīgi atcerēties," viedi teic Patrīcija. 

Rēzeknes jauniete arīdzan citas savas sekotājas informē par telefonā pieejamajām aplikācijām, kas fiksē menstruālo ciklu un ovulācijas. Viņa gan pati šobīd neesot attiecībās, tāpēc auglību noteikt pašai nav būtiski, tomēr citām tā varot būt aktuāla lieta.

Kam tas viss?

Meitenes "YouTube" reti kad var atrast informāciju par sev aktuālām lietām latviešu valodā. Lūk, kādas 13 gadus vecas Martas komentārs zem Patrīcijas video: 

“Man pašai ir tikai 13, bet tavs video mani ļoti uzmundrināja! Man vienmēr bija bail par ko tādu domāt, jo man vecāki vienmēr saka, ka par tik tuvām attiecībām ir jādomā tikai pēc pilngadības. Paldies, ka pastāstīji šo informāciju tādā vieglā un adekvātā veidā - bez asiem vārdiem. Es obligāti izsargāšos, kad pienāks laiks. Tu patiešām man palīdzi vairāk ticēt sev: man nav jākrāsojas, man nav jāskrien pēc populārajiem trendiem un jāsver 50 kg. Tavs kanāls ir tāda kā psihologa istabiņa, no kuras izejot tu jūties vieglāk un vairāk vari ticēt sev.”

Kas ir Patrīcija? 

Patrīcija Meldere no Rēzeknes ir lielisks piemērs, kas notiek ar ne pārāk glamūrīgiem bērniem vietējā "YouTube" sabiedrībā. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Patrīcija nosvin katru sekotāju un ļoti priecājas par visiem. Viņa ir dabiska, piemīlīga latgaliete, kas krasi atšķiras no populārākajām jūtūberēm, kuras dzīvo Rīgā. Patrīcija atļāvās sekot tik pieprasītajiem video, kuros jāparāda sava ikdienas rutīna - kā tu mosties, kā mazgājies, kā brokasto, kā ģērbies un krāsojies. Viņas veikums "pārsit" daudzu citu vietējo censoņu veikumus, proti, Patrīcijas rīta soli noskatījušies teju 30 000 cilvēku. Gandrīz tikpat liels skatījumu skaits ir viņas "room tour" jeb svešinieku izvadāšanai pa dzīvokli, parādot savu mitekli. 

Pēcāk meitenei nācās veidot vēl vairākus video, kurā viņa bija spiesta taisnoties, ka vecākiem nav parāk daudz naudiņas; Patrīcija arī cīnījās ar tā dēvētajiem "heiteriem" jeb ņirgājošu komentāru autoriem. Gluži vienkārši pusaudži internetā nozākāja jūtūberi, kura nedzīvo šikos apstākļos. 

Citu starpā Patrīcija Meldere arīdzan izceļas ar neparastu vaļsirdību. Tieši kameras priekšā meitene visai Latvijai atklājusi, ka ir biseksuāla.