foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
Maksims Galkins beidzot parāda savu iespaidīgo pili
Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi ir sešos stāvos ar 25 metrus augstu torni.
Slavenības
2017. gada 2. jūnijs, 05:46

Maksims Galkins beidzot parāda savu iespaidīgo pili

Kasjauns.lv

Krievijas humorists Maksims Galkins jau desmit gadus dzīvo savā ārpilsētas rezidencē Piemaskavas ciematiņā Grjazi (Dubļi). Iespaidīgās pils celtniecība tika uzsākta 2004. gadā un ilga piecus gadus. Pils Galkinam izmaksāja vairāk nekā 10 miljonus ASV dolāru, un nu humorists padalījies ar fotogrāfijām, kā tad viņa lepnajā īpašumā izskatās!

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

Galkins pilī dzīvo kopā ar sievu Allu Pugačovu un abu bērniem – teju četrus gadus vecajiem dvīņiem Hariju un Elizabeti. Galkina un Pugačovas pils platība ir 2300 kvadrātmetri, un tā atrodas viena hektāra lielā teritorijā. Pilī ir seši stāvi un 25 metrus augsts tornis, ēka apdarīta ar marmoru, pilī ir vairākas guļamistabas un viesu pieņemšanas zāles, sporta zāle, baseins, sauna, kinozāle, kabinets, bibliotēka un biljarda zāle. Mājā pat ierīkots lifts un pazemes garāža. Pils teritorijā uzbūvētas divas atsevišķas mājiņas, kas domātas apkalpotājiem, izveidots ziemas dārzs un ierīkots bērnu spēļu laukums. Iepretī pilij uzcelts arī neliels amfiteātris.

Līdz šim publiskotas tikai dažas fotogrāfijas, kurās redzams, kā tad izskatās Maksima Galkina iespaidīgajā “namiņā”, taču nesen sociālajos tīklos Pugačovas vīrs padalījās ar fotogrāfijām no sava īpašuma, kur pils nofotografēta no vairākiem skatupunktiem.

Attēlos var redzēt, cik grezna un iespaidīga ir milzīgā ēka, kā arī to, ka Galkina īpašums ir plaši apstādīts ar kokiem, krūmiem, krāšņumaugiem, ka šajā pavasarī zaļo un zied. Redzot šo krāšņumu un milzīgo ēku, daudzi Galkina fani komentāros ne tikai dalījušies sajūsmā, nosaucot Galkinu un Pugačovu par karali un karalieni, bet arī vaicā, vai nelielajai ģimenei nav bail milzīgajā pilī vieniem dzīvot, un, kā viņi vispār tajā neapmaldās un viens otru atrod?

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu 3 gadu svinības

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu Harija un Elizabete 3 gadu svinības 2016. gada 18. septembrī.

gallery icon