foto: Aculiecinieka foto
Miljonāra Saknīša atraitne Evija iztiku pelna, strādājot veikalā
Tagad Evija Saknīte strādā par klientu konsultanti un pārdevēju sieviešu apģērbu veikalā.
Slavenības
2017. gada 30. maijs, 07:23

Miljonāra Saknīša atraitne Evija iztiku pelna, strādājot veikalā

Kasjauns.lv

Pirms četriem gadiem aizsaulē aizgājušā kādreiz Latvijā lielākā zemju īpašnieka Gata Saknīša sieva Evija Saknīte vēl pirms desmit gadiem, pateicoties vīra dāsnumam, baudīja karalienes cienīgu dzīvi, bet tagad viņai pašai nākas gādāt par iztiku.

Evijas Saknītes karaliskā dzīve pirms desmit gadiem

Evijas Saknītes karaliskā dzīve pirms desmit gadiem.

gallery icon

Žurnāls “Kas Jauns” noskaidrojis, ka, ja kādreiz Saknīte savu garderobi veidoja no elitāru modes namu jaunākajām kolekcijām, tad tagad viņa pati palīdz stilīgas zīmolu drēbes izvēlēties citām dāmām – “Kas Jauns” jaunākajā – 30. maija – numurā lasāms, ka Evija apkalpo klientus kāda lielveikala sieviešu apģērbu nodaļā. Tas ir pirmais algotais darbs, ko Saknīte strādā, kopš apprecējās ar Gati Saknīti.
Pildot pienākumus, Evija, tāpat kā pārējās darbinieces, ģērbjas vienkāršā formas kostīmā, un nekas vairs neliecina par agrāko gadu ārējo spozmi. Eviju var atpazīt, tikai pateicoties viņas garajiem blondajiem matiem un slaidajam augumam.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Vēl pirms vairāk nekā desmit gadiem Evija Saknīte dzīvoja pārticībā un bija bagātā vīra lutināta.

Bet pirms desmit gadiem Evija bija viena no Latvijā apbrīnotākajām un apskaustākajām smalko aprindu dāmām – slavenību burziņos viņa allaž bija saposusies luksusa zīmolu tērpos, nēsāja dimanta rotas, piemēram, briljantiem bagātīgi rotātā "Chopard" pulksteņa vērtība vien tika lēsta 150 tūkstošu eiro apmērā, brauca ar luksus automašīnām, jo teju vai katrā dzimšanas dienā vīrs viņai dāvināja pa jaunam auto. Un ne jau šādus tādus braucamos, bet, protams, ekskluzīvus un tūnētus vāģus. Rīgas ielās Saknīša sievu varēja manīt vizināmies gan ar vairāk nekā 100 tūkstošus eiro dārgu “Porsche Cayenne” džipu, kas pamatīgi uzlabots Gemballa rūpnīcā un kā numura zīmi rotāja īpašnieces iniciāļi „ES”, gan ar “Bentley Continental GT”.
Vairāk par to, kas ir Evija Saknīte, kas bija viņas vīrs Gatis Saknītis, kā Saknīšus skāra krīze, kāpēc kādreizējais miljonārs mira 43 gadu vecumā, un kā viņa atraitnei Evijai Saknītei klājas tagad, lasiet žurnāla “Kas jauns” šīs nedēļas – 30. maija numurā.

Žurnāla “Kas jauns” 30. maija numura vāks.