foto: Juris Rozenbergs
Jaunumi aktrises Evijas Skultes attiecībās. Tagad ir igaunis
Evija ar jauno simpātiju, igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi pirmo reizi sabiedrībā izgāja, apmeklējot seriāla „UgunsGrēks” noslēguma pasākumu.
Slavenības
2017. gada 23. maijs, 05:23

Jaunumi aktrises Evijas Skultes attiecībās. Tagad ir igaunis

Kasjauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un seriāla „Viņas melo labāk” zvaigzne Evija Skulte, (42) uzsākusi jaunas attiecības – spa kompleksā viņa iepazinusies ar igauņu uzņēmēju Aimuru Krūsi. Iepriekš viņas mīļotie vīrieši bija latvieši, pēcāk lietuvietis Rimvīds Martinaitis, nu Ziemeļu kaimiņš.

Aktrise Evija Sulte ar igauņu kavalieri Aimuru Krūsi

Aktrise Evija Sulte ar igauņu kavalieri Aimuru Krūsi.

gallery icon

Plašākai sabiedrībai Aimuru aktrise Evija Skulte atradīja pagājušās nedēļas nogalē notikušajā seriāla „UgunsGrēks” finiša pasākumā kinoteātrī „Splendid Palace”. Ne viens vien pasākuma apmeklētājs atskatījās uz skaisto pāri, kas vakara gaitā turējās kopā ik uz soļa, brīžiem paejot atstatus no drūzmas, lai varētu baudīt mirkļus divatā.

Žurnāls „Kas Jauns” raksta, ka aktrise bijusi mazliet samulsusi par lielo uzmanību. Pieklusinātā balsī viņa atzinusi: „Esmu atnākusi ar savu draugu Aimuru. Viņš ir no Igaunijas. Daudz par šo tēmu runāt nevēlos, jo mūsu attiecības ir sākuma stadijā. Nezinu, kā dzīve izvērtīsies turpmāk. Neko jau nevar zināt...”Savukārt Aimurs, jautāts, kā viņam patīk mūsu aktrise, krievu valodā paziņoja: „Očeņ! (Ļoti! – no krievu val..)”.


Plašāk, kā veidojas Evijas jaunās attiecības un atskatu uz Evijas attiecību līkločiem lasiet jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon