Starp sievu un mīļāko. Andris Bulis joprojām dzīvo ar divām sievietēm. FOTO
Tā gan ir jāmāk – vienlaikus būt kopā ar mīļoto Lieni Skulmi, gan ar ģimeni – sievu Ilzi un dēlu.
Slavenības
2016. gada 23. septembris, 09:15

Starp sievu un mīļāko. Andris Bulis joprojām dzīvo ar divām sievietēm. FOTO

Jauns.lv

Aktieris Andris Bulis ir daudziem zināms kā Māra lomas atveidotājs TV seriālā “Viņas melo labāk”. Lai gan seriāla sezona ir noslēgusies, aktiera īstajā dzīvē turpinās īsta meksikāņu seriāla cienīgas ainas...

Vēl pavisam nesen gan Andris Bulis, gan viņa sieva atzina, ka krīze attiecībās pārvarēta un Andris atgriezies mājās pie ģimenes – viņš noliedza, ka joprojām uzturētu attiecības ar skaistumkaralieni Lieni Skulmi. Tikmēr žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā numurā lasāms, ka tā gluži nav. Izrādās, ka Bulis melo vēl labāk, nekā viņa seriāla varoņi, jo, kā žurnālam apgalvo Lienes Skulmes ģimene, tad Andris Bulis joprojām dzīvo arī pie daiļās blondīnes.

Sieva un mīļotā vienā izrādē

Nesen Jūrmalas Kultūras centrā notika izrādes “Dzīvības kvota” pirmizrāde, kurā galveno lomu spēlēja Andris Bulis. Aktiera veikumu ieradās baudīt gan viņa sieva Ilze ar dēlu un māsu, gan blondīne Liene Skulme ar meitu un māsu. Liene jau vairākus gadus tiek saukta par aktiera mīļāko.

Ieņemot skatītāju vietas zālē, Skulme ar meitu sēdēja teju vai pie skatuves, taču Andra sievai ar dēlu bija patrāpījusies ne pati labākā sēdvieta aizmugurējās skatītāju rindās. Pēc izrādes, kur aktieris pat dažās ainās izmetās pilnīgi kails, ne tikai skanēja nerimstoši aplausi par godu aktieriem un izrādes veidotājiem, bet tika pasniegti arī ziedi. Pieejot pie skatuves, laulātajam draugam ziedus sniedza arī Andra sieva Ilze, savukārt Liene Skulme Buli ar savu klātbūtni pagodināja īpaši cēli.

Brīdī, kad visi sveicēji jau bija atgriezušies sēdvietās, Liene kopā ar vienu no savām atvasēm, demonstratīvi uzkāpa uz skatuves un pasniedza Andrim baltas rozes. Arī viņas meita aktierim iedeva ziedu pušķi. Uz to visu, stāvot kājās un nenolaižot acis no vīra, noraudzījās Ilze Bule, kuras acīs bija redzama nepārprotama neizpratne par notiekošo...

Kad pēc izrādes žurnāls “Kas Jauns” taujāja pašam aktierim, kas viņam sakāms par Lienes Skulmes iznācienu ar baltām rozēm un aktiera sveikšanu uz skatuves, Andris pieklusinātā balsī atbildēja: „Es nevaru aizliegt kādam dāvināt ziedus un katrs pasniedz ziedus kā viņš grib. Cilvēks pērk biļeti uz izrādi, un viņš nāk un pasniedz ziedus... Es par ziediem priecājos.”

Buļa sieva: “Ar Andri viss ir izrunāts”

Savukārt Andra Buļa sieva žurnālam “Kas jauns” neslēpa, ka ir neizpratnē par to, kāpēc Liene Skulme ieradusies uz pirmizrādi.

“Es nezinu kādā sakarā viņa šeit ir ieradusies! Iegādājusies droši vien biļetes... Godīgi? Pat biju jau pārliecināta, ka viņa tā rīkosies. Varbūt varat uzjautāt viņai, kāpēc viņa šeit ir ieradusies? Man tas liekas tā jocīgi, ka viņa ar veselu atbalstītāju pulku nāk uz mana vīra izrādi. Vispār es par šo sievieti negribu domāt, tikai zinu to, ka viņa ir ļoti neatlaidīgs cilvēks. To es ne tikai tagad redzu, bet manīju arī krietnu laiku pirms tam. Es nezinu, cik ilgi viņa turpinās šādā veidā, bet vienā dienā viņa sapratīs... Visu. Andris jau ir pateicis publiski, ka viņš ir ar ģimeni, es nezinu kāpēc viņai liekas tā, ka tie ir meli. Kur cilvēkam var būt tādas iekšas būt tik neatlaidīgam? To Andri viņa laikam ir gatava gaidīt vairākus gadus... Par šo tēmu es negribu vairāk runāt, ne dzirdēt, ne redzēt,” sarunu par Skulmi nevēlas turpināt Buļa kundze, taču žurnālam “Kas Jauns” savu viedokli neslēpj viņas māsa: „Kāpēc Lienei vajag jaukties citu ģimenē? Taču redzams, ka ir vīrs un sieva. Reizēm šķiet, ka tā Skulme Andri vajā. Tā ir nekaunība. Tāda uzbāzīga! Viņai laikam tāda daba, bet man ir cemme arī Andri. Nu kā viņš tā varēja? Tai Lienei taču tagad āķis lūpā.”

Tikmēr Buļa sieva pēc nelielas pauzes un pārdomu brīža turpina sarunu. „Šobrīd tā vairs nav... Viss mums ar Andri ir izrunāts,” nosaka Ilze, cenzdamās apstiprināt, ka viņu laulība ir glābta, taču viņas acīs ir acīmredzams izmisums un dusmas par Skulmes ierašanos un vīra pirmizrādē.

Skulmes māsa: “Divus gadus devu pajumti Lienei ar Andri”

Savukārt pašas Lienes Skulmes ģimene ir lielā neizpratnē tajos brīžos, kad presē parādās ziņas, kur Bulis apstiprina, ka ir kopā ar savu ģimeni - sievu Ilzi un dēlu Markusu.

Lienes māsa, kura jau trīs gadus noraugās, kā Andris ir lavierējis starp attiecību līkločiem ar māsu Lieni un savu sievu Ilzi, atklāj, ka viņas mērs ir pilns.

„Ar aizvien lielāku interesi sāku skatīties uz šo publisko spēli, kurā iesaistīta manas māsas Lienes un Andra ģimenes dzīve. Jāatzīst, ka nu jau iesaistīta ir arī visa mūsu ģimene, dzimta un kopīgie draugi. Nezinu, cik zemam jābūt drosmes un pašvērtējuma līmenim, lai šo absurda teātri attīstītu tik tālu. Spriežot pēc publiskajā vidē rakstītā, nākas secināt, ka manu dzīvi trīs gadu garumā ir pavadījušas vīzijas, jo medijos lasu vienu, bet ikdienā nācies redzēt pilnīgi ko citu. Acīmredzot kādam no visā šajā stāstā iesaistītajām personām ir vai nu paranoja vai vismaz personības dubultošanās - jādomā, ka tomēr ne man, jo vairāk nekā divus gadus esmu devusi pajumti māsai ar viņas trīs bērniem un arī Andrim, redzot viņus visus kopā gan ikdienā, gan dažādos pasākumos un mūsu ģimenes svētkos. Lielākā problēma ir tā, ka šajā visā stāstā ir iesaistīti bērni. Bērni no visām pusēm, gan Lienes trīs meitas, gan Andra dēls. Viņi redz šo dubultmorāli un viņiem ar to kaut kā jādzīvo tālāk,” neizpratnē par aktiera rīcību, uzturot attiecības vienlaicīgi ar divām sievietēm un divām ģimenēm, ir Skulmes māsa.

Skulmes māte: “Viņš sauca mani par mammu”!

Vēl pārsteidzošākus faktus par Andra dubulto dzīvi atklāj Lienes Skulmes māte, kas nu ir dziļi vīlusies aktierī.

„Divu gadu garumā, kad Liene pēc šķiršanās no vīra un trīs meitu tēva dzīvoja pie mums, arī Andris bija kā mūsu ģimenes loceklis. Gan ēst tika taisīts, gan drēbes mazgātas, gan te tika apčubināts, kā vien varējām. Viņš pat mums, cik varēja, palīdzēja mājas darbos, lapas rudenī pat vāca pagalmā. Arī svētki tika svinēti kopā ar mūsu ģimeni un Lienes trim meitām. Mani viņš jau no pirmās iepazīšanās dienas sauca par mammu, pie kā sākumā nevarēju īsti pierast,” atklāj Skulmes māte, kura neslēpj – Bulis uz viņas meitas savaldzināšanu gājis mērķtiecīgi un neatlaidīgi.

Lienes māte ir lielā neizpratnē, kādēļ viņas meita tiek uzskatīta par aktiera mīļāko, ja aktieris pats ir izvēlējies būt kopā ar Lieni un viņas ģimeni, taču presē apgalvo, ka ir kopā ar sievu: „Ir tāda sajūta, ka arī Andra sieva Ilze neko nezina. Viņš ne tikai melo savai ģimenei, bet arī ar preses starpniecību - sabiedrībai. Tas ir absurds!”

Laulības gredzenu nēsā pēc vajadzības

Sašutusi par talantīgā aktiera nevīrišķīgo rīcību ir ne tikai ir Skulmes mamma un māsa, bet visa Lienes ģimene. Viņi apbrīno Andra spējas izlikties un spēt sagrozīt galvu daudziem cilvēkiem vienlaikus. Piemēram, Andris ļoti viltīgi mēdzis rīkoties ar savu laulības gredzenu. Proti, esot kopā ar Lieni, gredzenu nekad nav nēsājis, bet, dodoties pie sievas Ilzes vai pie saviem tuviniekiem, gredzenu atkal uzvilcis atpakaļ zeltnesī. Un tā neskaitāmas reizes.

 „Pagājušā gada novembrī Liene ar meitām un Andri kopīgi sāka īrēt dzīvokli, bet tagad jau Andris kādu laiku pie manis nenāk ciemos. Iespējams, ka viņa publiskie meli presē radījuši kaunu man skatīties acīs,” pieļauj Lienes mamma.

Savukārt pati Liene Skulme komentāros par absurdo situāciju ir skopa un īpaši nevēlas plaši iztirzāt abu attiecības: „Tā kā Ilze Bule publiskajā telpā turpina mani un manu ģimeni līdz pat šai dienai pazemot un apelēt pie pierādījumu trūkuma, man diemžēl ir jāpārkāpj mūsu ar Andri noruna, ka publiski neapspriedīsim mūsu attiecības. Starp citu, es vēl sestdien sadevu viņam līdzi drēbes, lai viņš dotos uz festivālu Blagoveščenskā. Smagi, ka cieš viņa dēls un mani bērni. Bērni nedrīkst būt pieaugušo ierocis attiecību skaidrošanai un manipulēšanai, lai kādu noturētu sev it kā blakus. Lai Andris ar Ilzi paši izlemj, vai turpinās spēlēt laimīgo ģimeni vai sakārtos attiecības, kā pieaugušiem cilvēkiem pieklājas! “Mums ir lielas jūtas, bet es vairs neļaušu sevi pazemot!”

Andra Buļa mīlas līkloči

Jau pirms trim gadiem izskanēja runas, ka precētais aktieris un TV seriāla “Viņas melo labāk” varonis Andris Bulis laiž pa kreisi ar skaistumkaralieni un tagadējo Saeimas darbinieci Lieni Skulmi, kamēr Buļa sieva apgalvo, ka viņu laulībā viss ir kārtībā.

Patiesībā ir daudz sarežģītāk pat kā meksikāņu seriālos. Arī Andra tuvākajiem draugiem nebija noslēpums, ka vairāk nekā desmit gadus precētajam skatuves māksliniekam ir attiecības ar daiļo Lieni. Pāris nevairījās kopā apmeklēt saviesīgus pasākumus, rokrokā redzēti, pastaigājoties pa naksnīgo Vecrīgu, vairākkārt romantiskā gaisotnē pārītis bija sastopams kādā Vecrīgas bārā, kur nereti pat atļāvušies publiski skūpstīties. Pirms pāris gadiem vasarā Kas jauns pat pieķēra Buli un Skulmi Rīgas lidostā, kad abi posās kopīgā braucienā uz ārzemēm. Savukārt aculiecinieki aptuveni pirms gada ziņoja, ka Andris redzēts piestaigājam ar ziediem un uzkodām uz toreizējo Lienes darbavietu skaistumkopšanas salonā Rīgas centrā.

Tagad arī aktieru aprindās mēļo, ka Andris ar vēl nesen Lieni pavadījuši kopīgas brīvdienas Rēzeknē, kur notika filmēšanās kādam seriālam. Tur pāris arī atzīmējis Lienes vārda dienu, kas bija 18. augustā un kopā nakšņoja viesnīcā, pavadot laiku divvientulībā…

Tikmēr Andris intervijās joprojām kategoriski noliedz ārpusģimenes attiecības ar skaistumkaralieni Skulmi, dievojas, ka ir uzticīgs sievai un uzsver, ka ar Lieni esot tikai kolēģi. Taču dzīves realitāte ir pilnīgi cita...

Allaž, kad Bulim tika jautāts, vai viņš ir šķīries no ģimenes, aktieris prasmīgi mācēja izlaipoties no netīkamā sarunu temata, jo nevēlējās, ka viņa privātās dzīves līkloči tiktu atklāti publiski. Pirms pāris gadiem intervijā žurnālam “Kas jauns” Bulis spītīgi neatzinās par paralēlajām attiecībām un centās kliedēt baumas, tomēr neslēpa, ka ir bijis posms, kad dzīvojis viens - prom no ģimenes. „Jā, ir bijis laiks, kad vēlējos padzīvot atsevišķi un īrēju dzīvoklīti, lai pabūtu viens. Taču šobrīd viss ir kārtībā, esmu atgriezies mājās pie ģimenes. Nenoliedzu, ir bijuši brīži, kad ir labāk padzīvot atsevišķi, jo attiecībās ir dažādi kāpumi un kritumi... Jebkuram taču ir nepieciešams laiks pabūt vienam ar sevi,” aizdomas par sarežģījumiem ģimenē centās kliedēt aktieris. Taujāts par Lieni, Bulis atrunājās ar neuzkrītošām frāzēm. Liene Skulme Andrim šķietot simpātiska, tomēr abus saistot tikai profesionāla draudzība, ne mīlas romāns, – viņš apgalvoja.

 

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no Lienes Skulmes privātā arhīva, no izdevniecības Rīgas viļņi arhīva