foto: Publicitātes
Uzsāk dzīvokļu pārdošanu augstas kvalitātes jaunajā projektā "Baltozoli"
Bizness un ekonomika
2018. gada 11. janvāris, 07:00

Uzsāk dzīvokļu pārdošanu augstas kvalitātes jaunajā projektā "Baltozoli"

Karlīna Timofejeva

Tuvojoties ēkas nodošanai ekspluatācijā, uzsākta dzīvokļu pārdošana vienā no pēdējo gadu kvalitatīvākajiem daudzdzīvokļu namu projektiem Rīgā - "Baltozoli".

Projekta attīstītāji, SIA "Jaunsaules Nams", namu būvējuši pēc pirmskara laika celtniecības metodēm, un ēka tapusi no ķieģeļiem - šāda veida celtnes vēsturiski sevi pierādījušas kā ļoti kvalitatīvas, turklāt sniedz virkni citu priekšrocību, piemēram, ir daudz energoefektīvākas, salīdzinot ar citiem celtniecības veidiem. Plānots, ka jaunie īpašnieki uz "Baltozoliem" pārcelties varēs jau tuvāko mēnešu laikā.

"Projekta pārdomātais plānojums, atrašanās vieta un ļoti augstā būvniecības kvalitāte ir galvenie iemesli, kādēļ nolēmām līdzdarboties šī projekta attīstībā, to finansējot," norāda AS “West Kredit" valdes loceklis Artūrs Silantjevs. "Turklāt tas, ka "Baltozolu" celtniecībā izmantoti tikai ķieģeļi un monolīta pārsegumi garantē ēkas ilgtspēju un padara to par ļoti labu nekustamā īpašuma investīciju. Priecē, ka, lai arī šis būvniecības veids ir salīdzinoši dārgs, projekta attīstītāji ir spējuši piedāvāt ļoti konkurētspējīgu cenu jaunajiem dzīvokļiem." Kopējās investīcijas jaunā projekta "Baltozoli" būvniecībā pārsniedz divus miljonus eiro. Projekta attīstītāji, SIA "Jaunsaules Nams", plāno visus dzīvokļus "Baltozolos" pārdot tuvākajā laikā - pirmajā nedēļā, kopš tas nonācis pārdošanā, rezervēti jau 4 no 32 pieejamajiem dzīvokļiem.

Jaunā projekta "Baltozoli" dzīvokļi

Tuvojoties ēkas nodošanai ekspluatācijā, uzsākta dzīvokļu pārdošana vienā no pēdējo gadu kvalitatīvākajiem daudzdzīvokļu namu projektiem Rīgā - "Baltozoli".

gallery icon
17

Arī SIA "LATIO" valdes loceklis Aldis Riekstiņš uzsver "Baltozolu" būvniecības kvalitāti: "Augstvērtīgu materiālu izvēle veicina mājas energoefektivitāti un samazina komunālo maksājumu apmēru, kas ir viens no būtiskākajiem jautājumiem, par ko interesējas klienti. Turklāt projekta attīstītāji ir padomājuši par vairākiem faktoriem, kas ļoti aktuāli šī brīža pircējiem - "Baltozolos" ir tikai 5 stāvi, salīdzinoši neliels dzīvokļu skaits, vairums dzīvokļu ir vispieprasītākajā segmentā - 40-50 m2 platībā, tajos ir lieli logi un daudz gaismas, mājā ir pazemes autostāvvieta, turklāt projekts nav tipveida, bet gan ar interesantu plānojumu."

Projekts "Baltozoli" atrodas vienā no zaļākajiem Rīgas rajoniem - Dzirciemā. "Lai arī šis rajons atrodas salīdzinoši netālu no pilsētas centra un tā apkārtne ir lieliski piemērota ne tikai ģimenēm ar bērniem, bet arī steidzīgiem darba cilvēkiem, jo pieejami visi sabiedriskā transporta veidi, pat vilciens, apkārtnē nav citu jauno projektu - ir tikai vecā parauga mājas. Cilvēkiem līdz šim nav bijusi iespēja pat izvēlēties dzīvi mūsdienīgā un modernā vidē," norāda projekta finansētāja "West Kredit" valdes loceklis Artūrs Silantjevs. "Baltozolos" dzīvokļi pieejami ar augstvērtīgu pilnu iekšējo apdari, pārdomātu plānojumu un ļoti mūsdienīgu interjera dizainu, kuru izstrādājis SIA "Jaunsaules Nams" dibinātājs un interjera dizainers Viesturs Vucāns. Klientu ērtībām izstrādāti vairāki interjera dizaina projekti, no kuriem jaunie īpašnieki var izvēlēties savai gaumei atbilstošāko un pielāgot to arī savas indivuduālās gaumes prasībām.

Šobrīd jaunuzceltā daudzdzīvokļu māja "Baltozoli" tiek gatavota nodošanai ekspluatācijā, visi dzīvokļi ir apskatāmi un jaunie īpašnieki tajos varēs ievākties jau marta sākumā.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Baltozoli